Raczej nie było nic grzebane przy przebiegu. Tak jak już pisałem auto było serwisowane w Piasecznie w Bosch-u od 2008 roku i przebieg jest autentyczny.
Właściciel jest Prezesem dużej firmy produkcyjnej i "druciarstwem" się nie zajmował. Naprawy szły w koszty firmy. Moje BMW było trzecim samochodem w zarządzie.
Byłem u tych chłopaków, specjalizują się w naprawie BMW. Warsztat istnieje od 2012 roku. Wcześniej pracowali w autoryzowanym serwisie ale postanowili zrobić coś na własną rękę. Opinie i komentarze mają bardzo pozytywny. Kilku kolegów z naszego forum jeździ do nich z E38 i z E65. Sprawdzali mi jeszcze raz błędy i nic nie ma. Poprzedni mechanik skasował błąd maty przed oddaniem mi auta i do dzisiaj błędu nie ma. Jeżeli się pojawi, to mata jest do wymiany. Chłopaki z tego nowego serwisu gdzie byłem sprawdzali i do wersji USA mata jest razem z tapicerką :-) więc wymiana jest prosta. Koszt maty ok 500 zł więc nie jakiś szał.
Umówiłem się na totalny przegląd auta 12 czerwca i wtedy zrobią z tym alarmem i sprawdzą dokładnie auto.