pomozcie mi odkrecic visco bo ni cholery go ruszyc nie moge a pekla mi obudowa termostatu... zapsikalem wd40 i dalej zapieczone nie moge odkrecic.. napieprzam mlotkiem jak trzeba i nic nawet nie drgnie... POMOCY
pomozcie mi odkrecic visco bo ni cholery go ruszyc nie moge a pekla mi obudowa termostatu... zapsikalem wd40 i dalej zapieczone nie moge odkrecic.. napieprzam mlotkiem jak trzeba i nic nawet nie drgnie... POMOCY
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Witam na forum !
Niestety ja jeszcze VISCO u siebie nie odkrecalem - ale OLEJUS juz to przerabial - moze sie zaraz ktos zglosi !
Jak juz dasz rade to zrobic - to moze pare slow o sobie ..... :-D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No ja już szwedowi dałem cynk na gg ... u mnie jak wale młotem od razu gwincik schodzi czekamy na trolencjała
mam nadzieje że pamiętasz o lewym gwincie :mrgreen:
-Czyli najpierw ściągnij obudowe wentylatora ;
-Wisko z wiatrakiem;
-Obudowe termostatu;
Jak wszystko zamontujesz to dobrze odpowietrz układ chłodzenia ... 728 ciężko się odpowietrza dlatego inżynierowie zrobili jeszcze jeden odpowietrznik na własnie tej wymienianej obudowie termostatu. :mrgreen:
Pić trzeba ! Jeść można !
uffffff... zroobilem to w koncu- termostat byl walniety- wymienilem i obudowe wymienilem i wszystko do kupy skrecilem i plyn zalalem i odpowietrzylem i narazie sie trzyma ;) WIELKIE DZIEKI OLEJUSOWI bo bez niego lipton bylby straszny...
BEZ KOMENTARZA..... ;D
olejus lubi pochwały ojjjj bardzo :mrgreen:
Pić trzeba ! Jeść można !
witam
Mo
Moze ktos mi pomoc. Codzi mi o instrukcje demontazu chlodnicy probowalismy wyciagnac ja gora ale przeszkadza wiatrak od wiska.
ps. jak pisze niektore litery to mi odbina tekst
Odkrec wisko! simple... uwaga na lewy gwint ;-)Zamieszczone przez jorgen
Zamieszczone przez jorgen
Co sie dzieje ze twoje posty sa takie "wybrakowane" :-D - to nie jest wina forum - u wszystkich innych uzytkownikow jest wszystko ok.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!