Witam Koleżanki i Kolegów,
Zwiększenie stanu posiadanych ruchomości zachęciło mnie do rejestracji na forum, ale może najpierw parę słów o sobie: Jestem względnie młodym muzykiem, który postanowił poszukać powodzenia w swoim fachu w większym mieście (zapraszam na lekcje gitary i koncerty moich zespołów*). Oprócz tego, jak każdy normalny chłop, lubię motoryzację. Doszło nawet do zakupu motocykla (Bandit 600N) a niedawno postanowiłem kupić auto, które mi się podobało (szaleństwo):)
I tak oto jest: E38 4.0 M60 z 94 roku z oryginalnym i potwierdzonym przebiegiem sporo poniżej 200kkm. Nie jest to full opcja, ale parę przyjemnych zabawek posiada. Uwaga, próbuję wklejać fotki:
Nie jestem zwolennikiem nabywania tuningowanych aut, ale ten egzemplarz był akurat w niezłej kondycji, więc się zdecydowałem. Prace jakie już zostały wykonane to m. in. usunięta gleba (razem z felgami będzie na sprzedaż, ale o tym w odpowiednim dziale i czasie). Wstawiłem nowe sprężyny i amorki oraz oryginalne alufelgi. Byłem niestety zmuszony zainstalować podtlenek LPG, ale sprawa potraktowana fachowo i na dobrych podzespołach, więc i śmiga na tym tak, że właściwie nie ma różnicy, czy to P/b, czy gaz. Planuję jeszcze pozbyć się naklejek "Mariana" i znaczka "M" z klapy.
Auto w naprawdę niezłej kondycji (nie tylko jak na ten wiek), ale wiadomo, że zawsze jakaś zagadka się znajdzie, dlatego liczę na Waszą pomoc w odpowiednich działach forum.
Pozdrawiam,
Prezes:)
* - audycja zawierała lokowanie produktu:)