Witam, mam pytanie ponieważ moje auto dość dużo pali gazu jak i LPG jeżdżąc po mieście komputer pokazuje mi 25-30l średnio na pełnym zbiorniku 60l robie 280km jazda spokojna do tego jakoś wolniej wkręca się na obroty w sensie wciskam pedał gazu i jest takie opóźnienie, oraz ta wskazówka jakoś nie idzie tak szybko do góry, ostatnio miałem porównanie z silnikiem 3.5l i tam wskazówka szła jak szalona, pedał gazu reagował idealnie. U mnie w aucie, żeby poczuć jakieś wciśniecie w fotel, albo lepsze zebranie muszę pedał gazu wcisnąć do końca najlepiej z KD, nie ma czegoś takiego, że lekko wciskam pedał gazu i jest fajne płynne zbieranie. Podpinałem pod kompa to jest problem tylko z sonda, ale z tego co czytałem jak ma się gaz to komputer zawsze będzie pokazywał na sondę. Co powinienem sprawdzić, wymienić, aby wszystko było ok? Czy, źle ustawiona zbieżność bardzo wpływa na większe zużycie paliwa oraz przyśpieszenie? Wymieniałem drążek kierowniczy i jeszcze nie miałem okazji pojechać na zbieżność.