Cze¶æ,
jak w temacie. Co sygnalizuj± te trzy ¶wiate³ka nad przyciskiem ze znaczkiem telefonu (zaznaczy³em ramk± na czerwono)?
Za³±cznik 5819
Przy pod³±czonym wzmacniaczu pali mi siê permanentnie ¶rodkowe ¶wiate³ko na czerwono :/
Cze¶æ,
jak w temacie. Co sygnalizuj± te trzy ¶wiate³ka nad przyciskiem ze znaczkiem telefonu (zaznaczy³em ramk± na czerwono)?
Za³±cznik 5819
Przy pod³±czonym wzmacniaczu pali mi siê permanentnie ¶rodkowe ¶wiate³ko na czerwono :/
Telefon. Czy masz w³o¿on± kartê SIM.
Jak bêdzie karta to bedzie na zielono.
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Karta SIM jest. Dzwoniê, odbieram. Wszystko gra, a ¶wiate³ko jest czerwone. Za³ó¿my, ¿e ¶rodkowe to faktycznie monitorowanie jest karta/nie ma karty. Co z pozosta³ymi dwoma?
Jak dzwoni bedzie na zielono, na czerwono mruga gdy jest cos nie tak, a zolty jak jest karta sim i zasieg.
a mi ¿ó³te ¶wieci za granicami w roamingu![]()
A w sieci krajowej swieci w ogole?
To w takim razie pozwolê sobie na offtopowe pytanie:
od³±czony fabryczny wzmacniacz: nic siê nie pali, mogê dzwoniæ i odbieraæ telefony,
pod³±czony fabryczny wzmacniacz: pali siê czerwona diodka, dzwonienie i odbieranie bez zmian