Cześć,
jak w temacie. Co sygnalizują te trzy światełka nad przyciskiem ze znaczkiem telefonu (zaznaczyłem ramką na czerwono)?
Załącznik 5819
Przy podłączonym wzmacniaczu pali mi się permanentnie środkowe światełko na czerwono :/
Cześć,
jak w temacie. Co sygnalizują te trzy światełka nad przyciskiem ze znaczkiem telefonu (zaznaczyłem ramką na czerwono)?
Załącznik 5819
Przy podłączonym wzmacniaczu pali mi się permanentnie środkowe światełko na czerwono :/
Telefon. Czy masz włożoną kartę SIM.
Jak będzie karta to bedzie na zielono.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Karta SIM jest. Dzwonię, odbieram. Wszystko gra, a światełko jest czerwone. Załóżmy, że środkowe to faktycznie monitorowanie jest karta/nie ma karty. Co z pozostałymi dwoma?
Jak dzwoni bedzie na zielono, na czerwono mruga gdy jest cos nie tak, a zolty jak jest karta sim i zasieg.
a mi żółte świeci za granicami w roamingu
A w sieci krajowej swieci w ogole?
To w takim razie pozwolę sobie na offtopowe pytanie:
odłączony fabryczny wzmacniacz: nic się nie pali, mogę dzwonić i odbierać telefony,
podłączony fabryczny wzmacniacz: pali się czerwona diodka, dzwonienie i odbieranie bez zmian