Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Poszukiwania V12 - smutne ale prawdziwe.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    Pokazałeś mi drżącą kierownicę, zapytałem czy masz nogę na hamulcu, odpowiedziałeś, że nie i po tym moja dedukcja.
    Jeżeli bzdurna zrzuć to na karb mojego zdenerwowania jazdą próbna.
    Jeżeli wiatrak od klimy jest uwalony, wymieni się, zatrzask od podłokietnika też można, na tarcze też bym dał Ci upust, ale nie 10 tys. zł.
    To nie jest salon, gdzie kupujesz nowe auto tylko ponad 300-konny samochód z 18-letnią historią.

Ja nie jeden samochód widziałem.
    I wg mojej oceny ten jest w doskonałym stanie.
    Nie widzę ani wyimaginowanej rdzy ani przetarć na skórze, bo tam ich nie ma.
    Jeżeli ktoś chce sprawę rozstrzygnąć, zapraszam na spotkania Poznańskich Klasyków Nocą.
    Auto bywa tam praktycznie co tydzień.

Zaawansowany Użytkownik Awatar darkman
    BMW
    E38
    Cytat Zamieszczone przez api Zobacz posta
    To nie jest salon, gdzie kupujesz nowe auto tylko ponad 300-konny samochód z 18-letnią historią.
    Ja nie jeden samochód widziałem.
    Wiesz co.. na tym zakończę tą dyskusję. Moje poprzednie auto było starsze od tego a wizualnie i mechanicznie to niebo a ziemia. Co do ponad 300 konnego auta... w Twoim trochę tych koni już chyba zdechło... a dla porównania wrzucę Ci zdjęcia zadbanego auta w przyszłym tygodniu uwaga... z UDOKUMENTOWANYM przebiegiem (przez aso) i z udokumentowanym ORYGINALNYM lakierem (nie licząc dolnej części jednych drzwi) serwisowanym na ORYGINALNYCH częściach w autoryzowanym salonie. Przebieg mają podobny... z tą różnicą, że tamto jest bezwypadkowe, czyste i zadbane, nie wyświetlające błędów.

Jak dla Ciebie wspawana dupa i 10x odbiegające od standardu wskazanie miernika grubości powłoki, przegrzewając się silnik łykający olej i seria błędów na komputerze pokładowym, waląca kierownica, nie działające spryskiwacze czy szyberdach to stan doskonały... to sprzedaj to auto komuś, kto doceni ten rewelacyjny stan auta i zapłaci za niego takie pieniądze.

Z tyłu zawias jest do akceptacji, z przodu amory do wymiany, łączniki też, wahacze do sprawdzenia (one też mogą być powodem tego dziwnego zachowania się kierownicy). Tak szybę chcę wymieniać bo ma odbarwienie na dole, podszybie jest w tragicznym stanie a odprysk dla mnie dyskwalifikuje tą szybę, uszczelka też już jest na wykończeniu (nie wymienisz jej bez wyciągania szyby) - z takiego powodu wymieniłem swoją na nową, podszybie na nowe... uszczelkę też. Paranoja? Jeśli Twoim zdaniem to jest paranoja - ok. Przez nową nieporysowaną szybę bez odprysków widać zdecydowanie lepiej.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 06-05-2013 o 11:52