Strona 47 z 53 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ratovnik Zobacz posta
    Panowie, rozluźniając atmosferę powiem, że tutaj na forum jest tylko jedno E65 igła i mega full wypas, które się nie psuje :-)

No bo pewnie jest blisko komin i to cieńkidomyslam sie które to

A wracając do tematu, Miro ma rację co do tej jakości .

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Nie ośmieszaj się!!! Zachowujesz się jak byś w życiu nie widział nic innego ,tylko E65.A jezeli mam się do Ciebie do czepić to kup sobie najpierw auto a nie traktor czy kombajn bo czyż nie one mają klekota pod maską??? Dla mnie na pewno nie prawdziwe BMW więc Twoje uwagi są zbędne.

Wracając do tematu.To jest naprawdę fajne auto,tylko trzeba zaakceptować pewne rzeczy które po prostu w.g. mnie przynoszą wstyd BMW,tyle że BMW ma to gdzieś.
    Adasio do Ciebie: Moja jest naprawdę igiełką,tylko że ja za nim ją kupiłem to byłem taki podekscytowany całym tym autem,tzn tym modelem ,czyli ogólnie E65 ,a jak ją kupiłem, podotykałem,przyjżałem się każdemu detalowi to nie mogłem uwierzyć ,że to jest flagowa limuzyna takiego koncernu jak BMW. Dla mnie może mieć znaczek OPLA.
    Wy jak chcecie to się możecie tym wszystkim dalej podniecać. Ja juz na ten temat nic nie napiszę. Dziwię się tylko bo spędziłem tu dużo czasu na tym forum,i jest tu naprawdę masa ludzi którzy piszą jakie to u nich wszystko super,jakie ech ,jakie ach ,a jak sie poczyta ich posty to co chwila jakiś problem,a co najgorsze to co niektórzy mają to w dupie i tłumaczą to tym ,żę to jest nadgorliwe auto co o każdej usterce informuje i jak by się mieli wszystkim przejmować to by osiwieli. HEHE Nie no litości panowie. ,Proszę Was!
    Sam się ośmieszasz Miro, tematem komentarza była jakość a nie kto ma jaki silnik. Napisz gdzie jest ta słaba jakość i tani plastik. Czekam z niecierpliwością gdzie ta benzynowa igła ma wady i bardzo chętnie porównam z moim traktorem....
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Temat wątku brzmi - PROŚBA O OCENĘ SAMOCHODU
    i oceniamy auta z linków a nie piszemy że e65 ma jakość słabą albo że plastik obłazi
    Tak jak pisałem miro - sprzedaj e65 na złom bo przecież tak ja oceniasz i kup e38 - i będziesz zadowolony
    Najwięcej w temacie mówią Ci co w życiu e65 nie mieli taka polska natura - w tym kraju każdy zna się na polityce,piłce nożnej i na BMW e65

Więc posłuchajmy tych wypocin Panów co w życiu nie mieli e65 a najwięcej maja do powiedzenia
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Miro można wiedzieć jakie masz awarie w swoim e65? Bo z tego co pamiętam jak je kupiłeś to byłeś mega zadowolony. Cos powaznego sie z jim dzieje? Ja z moim oprocz tupowej awarii uszczelniaczy v8 benzyna to nie miałem problemów. 2 lata udanej jazdy zaliczyłem.
    Obiektywnie mówiąc e65 nie było tandetnym autem. Przynajmniej ja tego nie zauważyłem.
    Jestem prawie pewny, że e38 które teraz byś kupił zaraz by się zaczęło sypać. Nie chce tu ślepo bronić e65 ale najeżdżać na ten model też nie dam bo jeździłem nim sporo i to jest dobre auto.
    Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 01-12-2013 o 12:36

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Nie mam a może nie miałem żadnych awarii. Chodzi mi o to ,że ten model jest przereklamowany.
    MC1 jak chcesz wiedzieć gdzie są gówniane plastiki które widać na dzien dobry to poproś Adasio to Ci powie bo on dobrze wie o czym ja mówię. (mnie sie już nie chce tego przerabiać)
    Autko sprzedałem. Nowy nabywca bardzo zadowolony i całe szczęście że znający temat BMW Sam od siebie nawet powiedział ,że e65 z jakością do e38 ma daleko ale no niestety w tym kierunku ten świat idzie.(niestety) Szukał auta prawie trzy miesiące,oglądał około dwadziescia sztuk i jak zobaczył moją decyzja była jedna. Jak przyjechał to powiedział :Jest najładniejsza i najbardziej zadbana ze wszystkich które widziałem. Po jeździe próbnej powiedział jedno zdanie. Bajka - piszemy umowę.
    Cieszę sie ,że kupił to człowiek taki jak on,który miał kilka modeli BMW w tym i e32 i dwie szt. e38. Baaa z zawodu mechanik samochodowy ,więc to też o czymś świadczy. Czyż nie?
    Ja wiadomo ,że e38 juz nie kupię. Miałem dwie sztuki w tym jedną idealną,wzorową (jest na forum) i wiem ,że takiej juz nie kupię. Może kiedyś kolekcjonersko tak jak niektórzy kupują teraz e32.
    Pozdrawiam wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Pisałem o tym bo to było moje zdanie na temat jakości e65 a ja osobiscie zawiodłem się właśnie na tym. Jestem maniakiem,pedantem i mega estetą dlatego mnie takie rzeczy bolą. Szukam auta z charakterem,z tym czymś które miało e38 a brakło w e65.
    Moim wielkim marzeniem jest jeszcze BMW 850 lub 840. Mam nadzieję ,że na tym aucie sie nie zawiodę. Niestety potrzebuje auta na co dzien ale kiedyś przyjdzie taki dzień ,że na co dzień chyba kupie skodę albo vw ,a E31 będzie moją perełką za którą niestety zapłacę tyle co za dwuletnie F01 ale wiem,że to bedzie auto z jakością,charakterem i duszą .
    Pozdrowionka i szerokości!

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    To jak bedziesz miał cos na oku to zrób temat w dziale allegro.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez MC1 Zobacz posta
    Miro może kupiłeś wersję afrykańską z tanim plastikiem i marną jakością. Ja u siebie nie zauważam takich rzeczy......Aha gdzie jest tani plastik i marna jakość w tej twojej "igle" powiedz to ja poszukam u siebie.....hmmm może w bagażniku jutro sprawdzę hehe
    Ja tam nie wiem bo nie mam e65 i nie zamierzam, ale o jakosci wnętrza to jest masa wątków na różnych forach. Na naszym tez już nawet wymieniają elementy , które w e39 po 500.000 są w dobrym stanie, więc.....Mnie jak wsiadłem uderzyła zdrapująca się farbka srebrna z elementów plastikowych, cos jak w tanich obudowach telefonów, może to już poprawiono, ale temat jest o kupnie przedliftowego więc jak handlarz nie wymienił to raczej bedzie można zaobserwowac....
    http://7er.pl/showthread.php/26493-e...czy-raczej-nie

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    Ja tam nie wiem bo nie mam e65 i nie zamierzam, ale o jakosci wnętrza to jest masa wątków na różnych forach. Na naszym tez już nawet wymieniają elementy , które w e39 po 500.000 są w dobrym stanie, więc.....Mnie jak wsiadłem uderzyła zdrapująca się farbka srebrna z elementów plastikowych, cos jak w tanich obudowach telefonów, może to już poprawiono, ale temat jest o kupnie przedliftowego więc jak handlarz nie wymienił to raczej bedzie można zaobserwowac....
    Przykro to stwierdzić ale takich tematów niestety jest masa a to jednak o czymś swiadczy.
    Na tym forum jak wiadomo każdy swój ogonek chwali hehe
    Pooglądajcie sobie AUDI A8 D3 czyli konkurencja BMW e65 ( tylko przykład)
    Ja nie mam wiecej pytań.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    A ja dodam od siebie Pies boso wszędzie chodzi, cudze chwalicie swego nie znacie. Jeśli komuś się nie podoba to niech odda w dobre ręce i tyle.
    Po za tym gdybym był moderatorem dawno bym uciął ten wątek.

Zaawansowany Użytkownik Awatar BenyMnemonik
    BMW
    E38 750il + 728i/lpg
    Blog
    5
    Cytat Zamieszczone przez tedi Zobacz posta
    Po za tym gdybym był moderatorem dawno bym uciął ten wątek.
    A dlaczego ?

Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    .....Mnie jak wsiadłem uderzyła zdrapująca się farbka srebrna z elementów plastikowych, cos jak w tanich obudowach telefonów,
    Poważnie, schodzi farba z plastiku ?