Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
Sk±d
Otwock
Zamieszczone przez miro
Nie o¶mieszaj siê!!! Zachowujesz siê jak by¶ w ¿yciu nie widzia³ nic innego ,tylko E65.A jezeli mam siê do Ciebie do czepiæ to kup sobie najpierw auto a nie traktor czy kombajn bo czy¿ nie one maj± klekota pod mask±??? Dla mnie na pewno nie prawdziwe BMW wiêc Twoje uwagi s± zbêdne.
Wracaj±c do tematu.To jest naprawdê fajne auto,tylko trzeba zaakceptowaæ pewne rzeczy które po prostu w.g. mnie przynosz± wstyd BMW,tyle ¿e BMW ma to gdzie¶.
Adasio do Ciebie: Moja jest naprawdê igie³k±,tylko ¿e ja za nim j± kupi³em to by³em taki podekscytowany ca³ym tym autem,tzn tym modelem ,czyli ogólnie E65 ,a jak j± kupi³em, podotyka³em,przyj¿a³em siê ka¿demu detalowi to nie mog³em uwierzyæ ,¿e to jest flagowa limuzyna takiego koncernu jak BMW. Dla mnie mo¿e mieæ znaczek OPLA.
Wy jak chcecie to siê mo¿ecie tym wszystkim dalej podniecaæ. Ja juz na ten temat nic nie napiszê. Dziwiê siê tylko bo spêdzi³em tu du¿o czasu na tym forum,i jest tu naprawdê masa ludzi którzy pisz± jakie to u nich wszystko super,jakie ech ,jakie ach ,a jak sie poczyta ich posty to co chwila jaki¶ problem,a co najgorsze to co niektórzy maj± to w dupie i t³umacz± to tym ,¿ê to jest nadgorliwe auto co o ka¿dej usterce informuje i jak by siê mieli wszystkim przejmowaæ to by osiwieli. HEHE Nie no lito¶ci panowie. ,Proszê Was!
Sam siê o¶mieszasz Miro, tematem komentarza by³a jako¶æ a nie kto ma jaki silnik. Napisz gdzie jest ta s³aba jako¶æ i tani plastik. Czekam z niecierpliwo¶ci± gdzie ta benzynowa ig³a ma wady i bardzo chêtnie porównam z moim traktorem....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.