Strona 46 z 53 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta
    Dzięki Miro. Ja tam wolałbym pojechać I zobaczyc ten drugi bardziej czysty I mniej zniszczony w środku. No ten http://www.autotrader.co.uk/classifi...ries?logcode=p
    Zdecydowanie ładniejszy. Ja ten pierwszy bym na pewno odpuścił.

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    No ale ten drugi mial wymienioną skrzynie biegów na nową przy 94000. Chyba nie ma co sie bać?
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta
    No ale ten drugi mial wymienioną skrzynie biegów na nową przy 94000. Chyba nie ma co sie bać?
    Szczerze???? Pewnie zaraz na mnie siądą ale przy modelu E65 trzeba się bać wszystkiego. Jak go kupisz to tak będziesz miał (codzienna niepewność)
    Ja zrobiłem ten błąd który Ty chcesz popełnić tzn sprzedałem przepiękne ,takie ,naj,naj ,naj E38 i żałuję do dziś bo takiego egzemplarza to ze świeczką szukać a E65 to już nie to samo.
    To sztuczne auto,całkowicie bezduszne,nie to co e38 . I tak mnie nie zrozumiesz do puki sam tego nie przeżyjesz. Ja bynajmniej mimo tego ze kupiłem igiełkę (naprawdę) jestem zawiedziony tym modelem. Tani plastik i marna jakość. Dla mnie koniec kropka.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Szczerze???? Pewnie zaraz na mnie siądą ale przy modelu E65 trzeba się bać wszystkiego. Jak go kupisz to tak będziesz miał (codzienna niepewność)
    Ja zrobiłem ten błąd który Ty chcesz popełnić tzn sprzedałem przepiękne ,takie ,naj,naj ,naj E38 i żałuję do dziś bo takiego egzemplarza to ze świeczką szukać a E65 to już nie to samo.
    To sztuczne auto,całkowicie bezduszne,nie to co e38 . I tak mnie nie zrozumiesz do puki sam tego nie przeżyjesz. Ja bynajmniej mimo tego ze kupiłem igiełkę (naprawdę) jestem zawiedziony tym modelem. Tani plastik i marna jakość. Dla mnie koniec kropka.
    A to Ty to auto po omacku na ślepo kupowałeś? Że nie widziałeś jakie jest? i teraz masz takie wielkie pretensje?To sprzedaj ja na graty za 20 tys zł - przecież marna jakość itd, na pewno się ktoś znajdzie skoro taki szrot i złom te e65 to po co się masz tyle męczyć???

i kup sobie e38

Wszyscy będą zadowoleni i przestaniesz pisać takie pierdoły jak wyżej bo serio chyba przesadzasz z "białym" - zmień dilera
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li

ADASIO, a Ty sprzedajesz swoje czy jak?

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez ratovnik Zobacz posta
    ADASIO, a Ty sprzedajesz swoje czy jak?

Nie ,nie sprzedaje bo wbrew pozorom moje się nie psuje i nie uważam że to szrot jak inni
    Ale pewnie to dlatego że jeżdżę wokół komina bo ci co jeżdżą wokół komina to maja darmowy serwis od BMW i im się nie psuje
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

BMW
    E66 735Li
    Ostatnio jak pamiętam, to sprzedawałeś, więc widzę, że się pozamieniało :)
    Kaj tam, już tylko jeden komin został w twojej okolicy ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Miro może kupiłeś wersję afrykańską z tanim plastikiem i marną jakością. Ja u siebie nie zauważam takich rzeczy......Aha gdzie jest tani plastik i marna jakość w tej twojej "igle" powiedz to ja poszukam u siebie.....hmmm może w bagażniku jutro sprawdzę hehe
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez MC1 Zobacz posta
    Miro może kupiłeś wersję afrykańską z tanim plastikiem i marną jakością. Ja u siebie nie zauważam takich rzeczy......Aha gdzie jest tani plastik i marna jakość w tej twojej "igle" powiedz to ja poszukam u siebie.....hmmm może w bagażniku jutro sprawdzę hehe
    Nie ośmieszaj się!!! Zachowujesz się jak byś w życiu nie widział nic innego ,tylko E65.A jezeli mam się do Ciebie do czepić to kup sobie najpierw auto a nie traktor czy kombajn bo czyż nie one mają klekota pod maską??? Dla mnie na pewno nie prawdziwe BMW więc Twoje uwagi są zbędne.

Wracając do tematu.To jest naprawdę fajne auto,tylko trzeba zaakceptować pewne rzeczy które po prostu w.g. mnie przynoszą wstyd BMW,tyle że BMW ma to gdzieś.
    Adasio do Ciebie: Moja jest naprawdę igiełką,tylko że ja za nim ją kupiłem to byłem taki podekscytowany całym tym autem,tzn tym modelem ,czyli ogólnie E65 ,a jak ją kupiłem, podotykałem,przyjżałem się każdemu detalowi to nie mogłem uwierzyć ,że to jest flagowa limuzyna takiego koncernu jak BMW. Dla mnie może mieć znaczek OPLA.
    Wy jak chcecie to się możecie tym wszystkim dalej podniecać. Ja juz na ten temat nic nie napiszę. Dziwię się tylko bo spędziłem tu dużo czasu na tym forum,i jest tu naprawdę masa ludzi którzy piszą jakie to u nich wszystko super,jakie ech ,jakie ach ,a jak sie poczyta ich posty to co chwila jakiś problem,a co najgorsze to co niektórzy mają to w dupie i tłumaczą to tym ,żę to jest nadgorliwe auto co o każdej usterce informuje i jak by się mieli wszystkim przejmować to by osiwieli. HEHE Nie no litości panowie. ,Proszę Was!

BMW
    E66 735Li
    Panowie, rozluźniając atmosferę powiem, że tutaj na forum jest tylko jedno E65 igła i mega full wypas, które się nie psuje :-)