Ogl±da³em te auto http://allegro.pl/bmw-e65-730d-zadba...481232139.html i jest tak o:
Karoseria: Drobne ryski gdzieniegdzie, na tylnym zderzaku w lewym rogu "paj±czek", kratka przy ziemi w przednim zderzaku do wymiany(w³a¶ciciel posiada now±).
Silnik: W³a¶ciciel nie wiedzia³ o klapkach i mu wpad³y parê lat temu. Silnik by³ wymieniony na drugi. Drugi mówi, ¿e mia³ 40tkm przejechane, w tej chwili ok 80tkm. Aktualny silnik jest bez klapek. ¦wieci siê kontrolka silnika, wg niego przez brak klapek. Da siê wy³±czyæ programowo sprawdzanie tych klapek?
Zawieszenie: Ma Dynamic Drive. Czy nic przy tym przebiegu z³ego siê nie dzieje? "Spad³a guma na lewym wahaczu" i trzepie kierownic± przy hamowaniu z du¿ej prêdko¶ci. Czy to bêdzie od tego? Peda³ hamulca jako¶ nie przyku³ mojej uwagi podczas hamowania, wiêc jest ok. Mo¿liwo¶æ naprawy przez w³a¶ciciela.
Wnêtrze: Jak to przy takim przebiegu trochê wytarta kierownica i pod³okietnik. Fotele komforty z grzaniem, wentylacj± i pamiêci±. El. rolety, sterowanie g³osem, dwustrefowa klimatyzacja, tv. Mimo, ¿e jest to 2003r, to przy iDrive s± dodatkowe przyciski.
Samochód by³ serwisowany w pobliskim serwisie ca³y czas. Mówi, ¿e mo¿na sprawdziæ u nich jak siê nie wierzy. Sprowadzi³ je dla siebie kiedy¶ z przebiegiem 80tkm. Sprzedaje, bo przycisnê³a go sytuacja finansowa. Auto robi³ ci±gle pod siebie, aktualnie nie ma kiedy porobiæ mankamentów i dlatego sprzedaje je po ni¿szej cenie. Nale¿a³o by w³o¿yæ trochê, aby doprowadziæ go do nale¿ytego po¿±dku.
Jak w Waszej ocenie? Warto siê przychyliæ do zakupu? Chodzi mi ju¿ ona parê dni po g³owie :) Wielkim plusem jest to, ¿e to auto jest u mnie na miejscu.

Odpowiedz z cytatem