Ostatnio edytowane przez BOSS ; 23-08-2013 o 10:02
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Kup Rafa³ auto które targa³o lawete przez kilka lat to jedynie moge powiedzieæ : powodzenia ;) Takie moje zdanie. Roobs oczywi¶cie nie twierdze ¿e to skre¶la auto ale dla mnie jest to na -. Ja haka nie potrzebuje wiêc wola³ bym jak by go nie by³o. Mo¿e jak bym by³ zwolennikiem rowerowych wycieczek to bym bra³ to na + ale nie mam na to czasu ...
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 23-08-2013 o 11:51
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Je¶li siê trafia to mo¿e dotyczyæ 2-3% i bêdzie od razu widaæ zw³oki auta i to co by³o kiedy¶ E65 :)
Odpowiedz sobie na pytanie. Ile widzia³e¶ BMW 7 Mercedesa S lub Audi A8 ci±gaj±ce hurtowo lawety z autami? Zasadniczo jest to niespotykane a je¶li ju¿, to by³ czysty przypadek polegaj±cy bardziej na pomocy komu¶ ni¿ zarobkowaniu. Twierdzenie ¿e hak to "beeee" zazwyczaj pada z ust kogo¶ kto nie ma pojêcia jak szerokie zastosowanie mo¿e mieæ w dniu codzienno-rodzinnym, NIE ZAROBKOWO-LAWECIARSKIM!!!