Strona 48 z 53 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 471 do 480 z 526

W±tek: Pro¶ba o ocenê samochodu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar miro
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    MEIN VATERLAND IST OBERSCHLESIEN

Cytat Zamieszczone przez tedi Zobacz posta
    A ja dodam od siebie Pies boso wszêdzie chodzi, cudze chwalicie swego nie znacie. Je¶li komu¶ siê nie podoba to niech odda w dobre rêce i tyle.
    Po za tym gdybym by³ moderatorem dawno bym uci±³ ten w±tek.
    W³a¶nie A dlaczego???? Ze inni mog± siê troszkê prawdy dowiedzieæ.
    Niestety farba schodzi z plasików hehe Dodam dla przypomnienia ,¿e to flagowa limuzyna dupnego koncernu BMW i ju¿ chyba jedynego w niemczech w 100% w prywatnych rêkach. Na czym¶ trzeba kase zrobiæ.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    f01
    Sk±d
    Poznañ
    Bo temat brnie do niczego sensownego mia³ byæ o ocenie danego egzemplarza a nie wzajemne krytykowanie siê co jest leprze.

A farba no có¿ jak kto¶ wsiada w kaloszach lub buciorach z budowy to wszystko uwali czy to VW czy Audi a BMW niczym siê nigdy nie bêdzie wyró¿nia³o bo ono nie jest z stali tytanowej.
    Ostatnio edytowane przez tedi ; 01-12-2013 o 16:02

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    f01
    Sk±d
    Poznañ
    Miro z szmelcwagena te¿ schodzi nawet nie tylko z progów a nawet z guzików wiem bo mia³em i nie porównujê tego.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar euro_tuned
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków
    Tedi odpu¶æ. Miro nawet na Maybacha by narzeka³.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Nic nie zamknê.
    Poczekam a¿ kto¶ przedobrzy i pozamiatam dok³adnie.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    f01
    Sk±d
    Poznañ
    Spokojnie ja Kolegi Miro nie znam i nie mam zamiaru ani jego ani nikogo obra¿aæ lecz uwa¿am ¿e ta dyskusja prowadzi donik±d nie prowadzi. Wzajemne siê obra¿anie i wytykanie kto ma lepsze czy gorsze auto i tyle z tego w±tku wynika. Gdyby mnie moja E65 nie zadowoli³a to bym nie kupi³ drugiej i tyle a jako¶æ plastyków nie jest wyk³adni± bo dzi¶ na ¶wiecie od dawien dawna produkuje siê szmelc co ma siê psuæ tak jest to wszystko programowane pocz±wszy od sprzêtu AGD .A je¶li siê komu¶ nie podoba to niech nie kupuje tego czy tamtego. I tu nie wa¿ne jaka marka i jaki model.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar mcdziubek
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Sk±d
    Windsor and Slough
    Blog
    1
    no to ja mam big problem teraz bo w³a¶nie wyszykowalem e38. zrobi³em mu przednie zawieszenie amortyzatory dr±¿ki kierownicze oraz wahacze teraz auto jest u lakiernika i 1000 funtów zostawiam u niego ¿eby wszystkie purchle ¶lady rydzyka usun±³, auto bêdzie jak z fabryki w srodku jak i na zewnatrz oraz mechanicznie bêdzie wiêc 100%, teraz mam problem czy warto w ogóle sprzedawaæ e38 i kupiæ e65 tak chcia³bym e65 ale du¿o teraz wsadzi³em pieniêdzy w e38 i tak siê zastanawiam czy nie poje¼dziæ jeszcze jeden rok i dopiero w marcu 2015 zmieniæ mna 750i z komfortami. Cos w tym jest. Jak nie ma pod domem e38 (jest u lakiernika) to jak bez rêki.
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d

Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta
    no to ja mam big problem teraz bo w³a¶nie wyszykowalem e38. zrobi³em mu przednie zawieszenie amortyzatory dr±¿ki kierownicze oraz wahacze teraz auto jest u lakiernika i 1000 funtów zostawiam u niego ¿eby wszystkie purchle ¶lady rydzyka usun±³, auto bêdzie jak z fabryki w srodku jak i na zewnatrz oraz mechanicznie bêdzie wiêc 100%, teraz mam problem czy warto w ogóle sprzedawaæ e38 i kupiæ e65 tak chcia³bym e65 ale du¿o teraz wsadzi³em pieniêdzy w e38 i tak siê zastanawiam czy nie poje¼dziæ jeszcze jeden rok i dopiero w marcu 2015 zmieniæ mna 750i z komfortami. Cos w tym jest. Jak nie ma pod domem e38 (jest u lakiernika) to jak bez rêki.
    MCdziubek ja Ci proponujê kup se to E65 ale E38 nie sprzedawaj. Poje¼dzisz trochê i sam stwierdzisz- ca³e szczê¶cie, ¿e nie sprzeda³e¶ E38 i dalej masz swój kochany porz±dny wóz a E65 sprzedasz i bêdziesz znów zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez miro ; 02-12-2013 o 22:26

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar jaro5
    Do³±czy³
    Jun 2011
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    Sk±d
    radom
    miro jak piszesz takie brednie to mnie muli.Ja moje e65 nie zamieni³ bym na e38.A mia³em i te¿ by³em zadowolony z e38 740i.To inna epoka aut i nie ka¿dy do tego drós³ wiekowo i finansowo,bez urazy.to takie moje zdanie.

Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d

Cytat Zamieszczone przez jaro5 Zobacz posta
    miro jak piszesz takie brednie to mnie muli.Ja moje e65 nie zamieni³ bym na e38.A mia³em i te¿ by³em zadowolony z e38 740i.To inna epoka aut i nie ka¿dy do tego drós³ wiekowo i finansowo,bez urazy.to takie moje zdanie.
    Zgadzam sie z Tob± Jaro. Zapomnia³e¶ jeszcze dodaæ ,¿e trzeba byæ silnym na tyle psychicznie aby patrzeæ na t± pora¿kê BMW.
    Koniec kropka. Ju¿ wiêcej w tym temacie nie napiszê. Szkoda mojego czasu. Jak macie klapki na oczach to wasza sprawa. Dla Was widocznie w ¿yciu licz± siê inne priorytety ni¿ dla mnie.
    Pozdrawiam miro

Podobne w±tki

1. [E38] Pro¶ba o ocenê
    Przez kamil_aparat w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 16-04-2013, 08:27
  2. Pro¶ba o ocenê
    Przez S1Janek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-03-2013, 21:45
  3. [E38] Pro¶ba o ocenê bmw
    Przez Noxwill w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21-06-2012, 21:40
  4. Pro¶ba o ocenê 728
    Przez krzysiek7er w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 35
    Ostatni post / autor: 16-02-2012, 16:31
  5. [E65/66] Pro¶ba o ocenê PILNE
    Przez Spido w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 25-01-2012, 23:10

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •