Bo temat brnie do niczego sensownego mia³ byæ o ocenie danego egzemplarza a nie wzajemne krytykowanie siê co jest leprze.
A farba no có¿ jak kto¶ wsiada w kaloszach lub buciorach z budowy to wszystko uwali czy to VW czy Audi a BMW niczym siê nigdy nie bêdzie wyró¿nia³o bo ono nie jest z stali tytanowej.
Ostatnio edytowane przez tedi ; 01-12-2013 o 16:02
Miro z szmelcwagena te¿ schodzi nawet nie tylko z progów a nawet z guzików wiem bo mia³em i nie porównujê tego.
Tedi odpu¶æ. Miro nawet na Maybacha by narzeka³.
Nic nie zamknê.
Poczekam a¿ kto¶ przedobrzy i pozamiatam dok³adnie.
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Spokojnie ja Kolegi Miro nie znam i nie mam zamiaru ani jego ani nikogo obra¿aæ lecz uwa¿am ¿e ta dyskusja prowadzi donik±d nie prowadzi. Wzajemne siê obra¿anie i wytykanie kto ma lepsze czy gorsze auto i tyle z tego w±tku wynika. Gdyby mnie moja E65 nie zadowoli³a to bym nie kupi³ drugiej i tyle a jako¶æ plastyków nie jest wyk³adni± bo dzi¶ na ¶wiecie od dawien dawna produkuje siê szmelc co ma siê psuæ tak jest to wszystko programowane pocz±wszy od sprzêtu AGD .A je¶li siê komu¶ nie podoba to niech nie kupuje tego czy tamtego. I tu nie wa¿ne jaka marka i jaki model.
no to ja mam big problem teraz bo w³a¶nie wyszykowalem e38. zrobi³em mu przednie zawieszenie amortyzatory dr±¿ki kierownicze oraz wahacze teraz auto jest u lakiernika i 1000 funtów zostawiam u niego ¿eby wszystkie purchle ¶lady rydzyka usun±³, auto bêdzie jak z fabryki w srodku jak i na zewnatrz oraz mechanicznie bêdzie wiêc 100%, teraz mam problem czy warto w ogóle sprzedawaæ e38 i kupiæ e65 tak chcia³bym e65 ale du¿o teraz wsadzi³em pieniêdzy w e38 i tak siê zastanawiam czy nie poje¼dziæ jeszcze jeden rok i dopiero w marcu 2015 zmieniæ mna 750i z komfortami. Cos w tym jest. Jak nie ma pod domem e38 (jest u lakiernika) to jak bez rêki.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ostatnio edytowane przez miro ; 02-12-2013 o 22:26
miro jak piszesz takie brednie to mnie muli.Ja moje e65 nie zamieni³ bym na e38.A mia³em i te¿ by³em zadowolony z e38 740i.To inna epoka aut i nie ka¿dy do tego drós³ wiekowo i finansowo,bez urazy.to takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Tob± Jaro. Zapomnia³e¶ jeszcze dodaæ ,¿e trzeba byæ silnym na tyle psychicznie aby patrzeæ na t± pora¿kê BMW.
Koniec kropka. Ju¿ wiêcej w tym temacie nie napiszê. Szkoda mojego czasu. Jak macie klapki na oczach to wasza sprawa. Dla Was widocznie w ¿yciu licz± siê inne priorytety ni¿ dla mnie.
Pozdrawiam miro