No ale ten drugi mial wymienion± skrzynie biegów na now± przy 94000. Chyba nie ma co sie baæ?
No ale ten drugi mial wymienion± skrzynie biegów na now± przy 94000. Chyba nie ma co sie baæ?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Szczerze???? Pewnie zaraz na mnie si±d± ale przy modelu E65 trzeba siê baæ wszystkiego. Jak go kupisz to tak bêdziesz mia³ (codzienna niepewno¶æ)
Ja zrobi³em ten b³±d który Ty chcesz pope³niæ tzn sprzeda³em przepiêkne ,takie ,naj,naj ,naj E38 i ¿a³ujê do dzi¶ bo takiego egzemplarza to ze ¶wieczk± szukaæ a E65 to ju¿ nie to samo.
To sztuczne auto,ca³kowicie bezduszne,nie to co e38 . I tak mnie nie zrozumiesz do puki sam tego nie prze¿yjesz. Ja bynajmniej mimo tego ze kupi³em igie³kê (naprawdê) jestem zawiedziony tym modelem. Tani plastik i marna jako¶æ. Dla mnie koniec kropka.
A to Ty to auto po omacku na ¶lepo kupowa³e¶?¯e nie widzia³e¶ jakie jest? i teraz masz takie wielkie pretensje?To sprzedaj ja na graty za 20 tys z³ - przecie¿ marna jako¶æ itd, na pewno siê kto¶ znajdzie
skoro taki szrot i z³om te e65 to po co siê masz tyle mêczyæ???
i kup sobie e38
Wszyscy bêd± zadowoleni i przestaniesz pisaæ takie pierdo³y jak wy¿ej bo serio chyba przesadzasz z "bia³ym" - zmieñ dilera
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
ADASIO, a Ty sprzedajesz swoje czy jak?![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Ostatnio jak pamiêtam, to sprzedawa³e¶, wiêc widzê, ¿e siê pozamienia³o :)
Kaj tam, ju¿ tylko jeden komin zosta³ w twojej okolicy ;)
Miro mo¿e kupi³e¶ wersjê afrykañsk± z tanim plastikiem i marn± jako¶ci±. Ja u siebie nie zauwa¿am takich rzeczy......Aha gdzie jest tani plastik i marna jako¶æ w tej twojej "igle" powiedz to ja poszukam u siebie.....hmmm mo¿e w baga¿niku jutro sprawdzê hehe
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.
Nie o¶mieszaj siê!!! Zachowujesz siê jak by¶ w ¿yciu nie widzia³ nic innego ,tylko E65.A jezeli mam siê do Ciebie do czepiæ to kup sobie najpierw auto a nie traktor czy kombajn bo czy¿ nie one maj± klekota pod mask±??? Dla mnie na pewno nie prawdziwe BMW wiêc Twoje uwagi s± zbêdne.
Wracaj±c do tematu.To jest naprawdê fajne auto,tylko trzeba zaakceptowaæ pewne rzeczy które po prostu w.g. mnie przynosz± wstyd BMW,tyle ¿e BMW ma to gdzie¶.
Adasio do Ciebie: Moja jest naprawdê igie³k±,tylko ¿e ja za nim j± kupi³em to by³em taki podekscytowany ca³ym tym autem,tzn tym modelem ,czyli ogólnie E65 ,a jak j± kupi³em, podotyka³em,przyj¿a³em siê ka¿demu detalowi to nie mog³em uwierzyæ ,¿e to jest flagowa limuzyna takiego koncernu jak BMW. Dla mnie mo¿e mieæ znaczek OPLA.
Wy jak chcecie to siê mo¿ecie tym wszystkim dalej podniecaæ. Ja juz na ten temat nic nie napiszê. Dziwiê siê tylko bo spêdzi³em tu du¿o czasu na tym forum,i jest tu naprawdê masa ludzi którzy pisz± jakie to u nich wszystko super,jakie ech ,jakie ach ,a jak sie poczyta ich posty to co chwila jaki¶ problem,a co najgorsze to co niektórzy maj± to w dupie i t³umacz± to tym ,¿ê to jest nadgorliwe auto co o ka¿dej usterce informuje i jak by siê mieli wszystkim przejmowaæ to by osiwieli. HEHE Nie no lito¶ci panowie. ,Proszê Was!
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.
Ja tam nie wiem bo nie mam e65 i nie zamierzam, ale o jakosci wnêtrza to jest masa w±tków na ró¿nych forach. Na naszym tez ju¿ nawet wymieniaj± elementy , które w e39 po 500.000 s± w dobrym stanie, wiêc.....Mnie jak wsiad³em uderzy³a zdrapuj±ca siê farbka srebrna z elementów plastikowych, cos jak w tanich obudowach telefonów, mo¿e to ju¿ poprawiono, ale temat jest o kupnie przedliftowego wiêc jak handlarz nie wymieni³ to raczej bedzie mo¿na zaobserwowac....
http://7er.pl/showthread.php/26493-e...czy-raczej-nie