Znalazlem takie jakie mi sie podobaja.
Krem w srodku i ciemny lakier.
Jeden jest przed lift bez komfortow a drugi polift Sport i komforty ma.
Wole polifta oczywiscie. Jedziemy obejrzec te dwa a tego z poprzedniej strony to sobie daruje.
Do tych dwóch mam blisko.
Przedlift 2003 bez komfort 745i
http://users.autoexposure.co.uk/vehi...7501213_1a.jpg
Polift komforty 750i
http://www.aandacarsales.co.uk/used-...01310029071836
No i jak?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Mcdziubek pos³uchaj jak dla mnie pierwsza odpada ze wzglêdu na kolory, natomiast polift jest bardzo fajny....czarny sufit,jasne fotele i czarne dywany dla mnie rewelacyjne po³±czenie kolorystyczne no i jeszcze kolor zewnêtrzny na plus. Jednak wyposa¿enie jak na 750 to dramat....nie ma prawie nic ekstra totalna podstawa!!! Jak nie zale¿y Ci na wypasie to ta druga fajna jest ale......
Zgadzam sie z MC1.
Dziwnym trafem tez nie pokazuja fotela kierowcy ...
Jezeli masz srodki finansowe to poszukaj 750 z wiekszym wypasem a moze i nawet w longu ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Hm. Niestety 750i posz³a bo wlasnie zadzwoni³em i mi powiedzia³ ze wczoraj i chcia³ mi od razu wcisn±æ 730d sport polifta ale podziêkowa³em Panu uprzejmie.
Wlasnie rozmawialem z tym od przedlifta i facet to jaki¶ przychlast. Nie dosc ze jestem zainteresowany autem to on mi jeszcze mówi na któr± mam przyjechaæ obejrzec auto. Co za palant.
Ostatnio edytowane przez mcdziubek ; 05-10-2013 o 15:23
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
No niestety albo stety, ale jak autko naprawdê jest godne uwagi,uszanowane itd to schodzi jak ciep³a bu³ka i nikt nie czeka a¿ kto¶ znajdzie czas . Je¿eli chodzi o polifta to bez urazy ale nie rozumiem Twojego oburzenia. W³a¶ciciel autka ma prawo wyznaczyæ Ci godziny w jakich mu pasuje aby¶ go odwiedzi³. Czy Ty my¶la³e¶ ,¿e jak chcesz przyjechaæ to ju¿ musi wszystko rzuciæ i czekaæ bo ja¶niepan jedzie BMW ogl±daæ. Mo¿e dla niego wa¿niejszy jest niedzielny obiad z rodzin± ,czas spêdzony z dzieæmi lub z ¿on±. My¶lisz typowo jak Polak: TY masz pieni±dze to on musi siê dostosowaæ. Nie przysz³o Ci do g³owy ,¿e on ma BMW którego Ty nie masz a chcia³by¶ mieæ. Mo¿e czas pomy¶leæ inaczej.?
Z ca³ym szacunkiem . Pozdrawiam MIREK
miro ka¿dy kij ma 2 koñce : on ma BMW ale te¿ ma klienta którego mo¿e ju¿ nie mieæ... Z drugiej strony jak nie ma parcia na sprzeda¿ to nie bêdzie wszystkiego rzuca³ bo jedzie klient i mo¿e wreszcie sprzeda 'ulepa'. Dla mnie to na +.
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)