Zerknijcie prosze na te ogłoszenie. Co o tym myslicie?
http://www.autotrader.co.uk/classifi...15sy?logcode=p
Zerknijcie prosze na te ogłoszenie. Co o tym myslicie?
http://www.autotrader.co.uk/classifi...15sy?logcode=p
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Zawsze się zastanawiałem, po co pasażerowi kierownica ...
Zadałem proste pytanie a dostalem odpowiedz która nic nie wnosi. Dzieki. W Weekend zabieram żonę na przejażdżkę i chce jej ten samochod pokazać wiec nie wiem czy warto w ogóle tam jechać?
Nie zostajesz przy MB??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub MB to tylko do pracy i tylko robi mi pieniadze. Nie jest to auto dla rodziny. Teraz pojechaliśmy do Newquay MB i strasznie sie namęczylem. Zrobiłem ciurkiem 450 km i wysiadlem z auta obolały moja żona również nie była zadowolona. MB na TAXI jest idealne ale na podróże rodzinne to już nie bardzo. Moja e38 zabrała mnie z Sieradza do Calais i jeden postój tylko byl i wygodniej sie jechało i nie czulem sie tak zmęczony jak po podróży w MB.
Zobaczyć chyba warto :) rozumiem, że auto będzie użytkowane w ruchu brytyjskim (r. lewostronny)? Wygląda ładnie, mały wgniotek na lewym przednim błotniku i rysa na lewym tylnym poza tym wydaje się być ok :) sprawdź w BMW. Powodzenia!
PS. A OBEJRZYJ DOKŁADNIE PRAWY TYŁ - POD ŚWIATŁEM LISTEWKA JAKOŚ TAK DZIWNIE MI NIE WSPÓŁGRA POZIOMEM Z NADKOLEM ;) OGRANIJ TEMAT. Tylna lewa felga wydaje się być nówką - powstaje znak zapytania, dlaczego była zmieniana?
Ostatnio edytowane przez Mateusz_S ; 03-10-2013 o 12:53
Ja jednak polecam sprawdzenie auta samemu. Serwisy to omijam szerokim łukiem ...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
auto ładne.
Jezeli zalezy ci na komforcie to sprawdz najpierw te fotele.
To rzadko spotykane w e65 siedzenia sportowe.
W tym aucie jest chyba caly sport paket czesto wystepujacy w UK - z obnizonym zawieszeniem, felgami, kierownica i wlasnie tymi fotelami.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!