Zawsze siê zastanawia³em, po co pasa¿erowi kierownica ...
Zawsze siê zastanawia³em, po co pasa¿erowi kierownica ...
Zada³em proste pytanie a dostalem odpowiedz która nic nie wnosi. Dzieki. W Weekend zabieram ¿onê na przeja¿d¿kê i chce jej ten samochod pokazaæ wiec nie wiem czy warto w ogóle tam jechaæ?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Zobaczyæ chyba warto :) rozumiem, ¿e auto bêdzie u¿ytkowane w ruchu brytyjskim (r. lewostronny)? Wygl±da ³adnie, ma³y wgniotek na lewym przednim b³otniku i rysa na lewym tylnym poza tym wydaje siê byæ ok :) sprawd¼ w BMW. Powodzenia!
PS. A OBEJRZYJ DOK£ADNIE PRAWY TY£ - POD ¦WIAT£EM LISTEWKA JAKO¦ TAK DZIWNIE MI NIE WSPÓ£GRA POZIOMEM Z NADKOLEM ;) OGRANIJ TEMAT. Tylna lewa felga wydaje siê byæ nówk± - powstaje znak zapytania, dlaczego by³a zmieniana?
Ostatnio edytowane przez Mateusz_S ; 03-10-2013 o 12:53
Proszê bardzo oto opinia.Normalna siódemka,kolor normalny,takie fotele mia³em w swojej i jak dla mnie to lipa bo bola³ mnie krêgos³up...W E70 je¼dzi mi siê lepiej,znaczy wygodniej.Jak ci siê podoba to serwis plus zdrowe my¶lenie = zakup.Na temat malowanych lub nie malowanych elementów karoseryjnych nawet nie próbujê siê wypowiadaæ,mia³em do czynienia z takimi sk³adakami ¿e nawet najwiêksi czarodzieje tego szacownego forum na ¿ywo mieliby problem z ocen±...
pozdro.
Mam 7, kiedy¶ mia³em 7 no i pó¼niej te¿ bêdê mia³ 7
Nie zostajesz przy MB??
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub MB to tylko do pracy i tylko robi mi pieniadze. Nie jest to auto dla rodziny. Teraz pojechali¶my do Newquay MB i strasznie sie namêczylem. Zrobi³em ciurkiem 450 km i wysiadlem z auta obola³y moja ¿ona równie¿ nie by³a zadowolona. MB na TAXI jest idealne ale na podró¿e rodzinne to ju¿ nie bardzo. Moja e38 zabra³a mnie z Sieradza do Calais i jeden postój tylko byl i wygodniej sie jecha³o i nie czulem sie tak zmêczony jak po podró¿y w MB.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ja jednak polecam sprawdzenie auta samemu. Serwisy to omijam szerokim ³ukiem ...
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
auto ³adne.
Jezeli zalezy ci na komforcie to sprawdz najpierw te fotele.
To rzadko spotykane w e65 siedzenia sportowe.
W tym aucie jest chyba caly sport paket czesto wystepujacy w UK - z obnizonym zawieszeniem, felgami, kierownica i wlasnie tymi fotelami.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!