Wygl±da ca³kiem niezle ale to tylko zdjêcia no i wyposa¿enie bez sza³u. Ju¿ Ci Mysza kiedy¶ pisa³em cierpliwo¶ci w szukaniu a napewno co¶ znajdziesz. Ja znalaz³em piêkn± LALE :-)
Go¶æ mi przes³a³ wiêcej fotel, nagra³ filmik jak silnik pracuje itp. Pojadê ogl±dnê jak nie wynegocjujê dobrej dla mnie kwoty to jej nie kupiê. Co do wyposa¿enia mo¿e sza³u nie robi ale jak dla mnie ma to co potrzebujê.
Mysza w og³oszeniu sprzedawca pisze tapicerka nie po wycierana ani po wypalana a na fotkach widaæ jak fotel kierowcy i pasa¿era jest po wycierany a¿ kuje w oczy.
Tak tedi widzê na zdjêciach ¿e jest przytarta. Ale nigdy sprzedaj±cy nie mówi± prawdy.
Z tymi fotelami to rzeczywi¶cie jak na taki przebieg to wygl±daj± ¶rednio ale to mo¿e byæ spowodowane sposobem wsiadania przez poprzednich w³a¶cicieli a nie przebiegiem 350 + hihi. A co do handlarzy to wiadomo im zale¿y na pieni±dzach a ich wiedza o samochodzie z regu³y jest ¿adna. Najlepiej napisaæ idea³, full wypas a pózniej siê jako¶ t³umaczyæ.
PS: koledzy wcze¶niej pisali¶cie o samochodziku który siê pali na wy¶wietlaczu radia ¿e wskazuje jak±¶ usterkê i jak sprawdziæ dla czego....a wiêc przytrzymalem górny przycisk w kierunku i Chek wyszed³ ok. Tak¿e nie wiem o co comon......a samochodzik nadal siê pali.
Z przykro¶ci± rozstaje siê ze swoim cudem , uwa¿am ¿e godne polecenia dlatego tutaj wrzucam wyposa¿enie mo¿e bez komfortów ale uwierzcie mi ¿e pod wzglêdem mechaniki naprawdê igie³ka . Skrupulatnie ka¿d± naprawê mam udokumentowan± faktur±. W³o¿y³em naprawdê sporo. Je¶li kto¶ szuka zapraszam. Chêtnie ka¿demu przedstawiê z bliska moj± Lub± :)
MOD Edit: Od og³oszeñ jest odpowiedni dzia³.
Z motoryzowanymi pozdrowieniami
Pawe³
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 01-10-2013 o 11:15
" Nigdy nie rezygnuj ze Swoich marzeñ, bo je¶li umr± marzenia, umrzesz i TY "
dok³±dnie. Ja w swojej ecli obszywa³em fotele skóra na zamówienie po 4 latach tez by³a wytarta tylko na boku od wsiadania i wysiadania wiêc to nie koniecznie jest oznak± du¿ego przebiegu. My¶lê ¿e licznik i tak by³ cofany bo ostatni przegl± byl w 2011 na 200 tys km a teraz ma niby 211 tys wiêc co¶ ma³o jak na ¶wie¿o sprowadzone auto.
Zerknijcie prosze na te og³oszenie. Co o tym myslicie?
http://www.autotrader.co.uk/classifi...15sy?logcode=p
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.