Strona 37 z 53 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d E65
    Tak wiem że książki serwisowe bywają oszukane. Auto jest pod Szczecinkiem więc najbliższy serwis jest chyba w Szczecinie. Najwyżej zadzwonię może uzyskam jakieś informacje przez telefon. A jaka jest Wasza opinia patrząc po tych fotach z ogłoszenia? http://allegro.pl/730-d-shadowline-c...571050924.html

VIN już otrzymałem dzisiaj mam dostać więcej szczegółowych zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez mysza ; 27-09-2013 o 09:07

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Wygląda całkiem niezle ale to tylko zdjęcia no i wyposażenie bez szału. Już Ci Mysza kiedyś pisałem cierpliwości w szukaniu a napewno coś znajdziesz. Ja znalazłem piękną LALE :-)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez mysza Zobacz posta
    Tak wiem że książki serwisowe bywają oszukane. Auto jest pod Szczecinkiem więc najbliższy serwis jest chyba w Szczecinie. Najwyżej zadzwonię może uzyskam jakieś informacje przez telefon. A jaka jest Wasza opinia patrząc po tych fotach z ogłoszenia? http://allegro.pl/730-d-shadowline-c...571050924.html

VIN już otrzymałem dzisiaj mam dostać więcej szczegółowych zdjęć.
    Ja ze swojej strony moge powiedziec tyle ,ze gosciu zyje ze sprowadzania auta , jakis rok temu u niego forda mondeo ogladalem dla dziadka... W sumie to mial mnie w dupie i zlotowki z ceny spuscic nie chcial ...ja ze swojej strony od handlarza bym nie kupował

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Ja ze swojej strony moge powiedziec tyle ,ze gosciu zyje ze sprowadzania auta , jakis rok temu u niego forda mondeo ogladalem dla dziadka... W sumie to mial mnie w dupie i zlotowki z ceny spuscic nie chcial ...ja ze swojej strony od handlarza bym nie kupował
    Ja też jakoś tych handlarzy nie trawię. Aaaa i od młodego gówniarza to tez na pewno nie kupię.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d E65
    Gość mi przesłał więcej fotel, nagrał filmik jak silnik pracuje itp. Pojadę oglądnę jak nie wynegocjuję dobrej dla mnie kwoty to jej nie kupię. Co do wyposażenia może szału nie robi ale jak dla mnie ma to co potrzebuję.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Mysza w ogłoszeniu sprzedawca pisze tapicerka nie po wycierana ani po wypalana a na fotkach widać jak fotel kierowcy i pasażera jest po wycierany aż kuje w oczy.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d E65
    Tak tedi widzę na zdjęciach że jest przytarta. Ale nigdy sprzedający nie mówią prawdy.

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Z tymi fotelami to rzeczywiście jak na taki przebieg to wyglądają średnio ale to może być spowodowane sposobem wsiadania przez poprzednich właścicieli a nie przebiegiem 350 + hihi. A co do handlarzy to wiadomo im zależy na pieniądzach a ich wiedza o samochodzie z reguły jest żadna. Najlepiej napisać ideał, full wypas a pózniej się jakoś tłumaczyć.

PS: koledzy wcześniej pisaliście o samochodziku który się pali na wyświetlaczu radia że wskazuje jakąś usterkę i jak sprawdzić dla czego....a więc przytrzymalem górny przycisk w kierunku i Chek wyszedł ok. Także nie wiem o co comon......a samochodzik nadal się pali.

Początkujący Użytkownik Awatar KR222
    BMW
    735i
    Z przykrością rozstaje się ze swoim cudem , uważam że godne polecenia dlatego tutaj wrzucam wyposażenie może bez komfortów ale uwierzcie mi że pod względem mechaniki naprawdę igiełka . Skrupulatnie każdą naprawę mam udokumentowaną fakturą. Włożyłem naprawdę sporo. Jeśli ktoś szuka zapraszam. Chętnie każdemu przedstawię z bliska moją Lubą :)

MOD Edit: Od ogłoszeń jest odpowiedni dział.

Z motoryzowanymi pozdrowieniami
    Paweł
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 01-10-2013 o 11:15
    " Nigdy nie rezygnuj ze Swoich marzeń, bo jeśli umrą marzenia, umrzesz i TY "

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d E65
    Cytat Zamieszczone przez MC1 Zobacz posta
    Z tymi fotelami to rzeczywiście jak na taki przebieg to wyglądają średnio ale to może być spowodowane sposobem wsiadania przez poprzednich właścicieli
    dokłądnie. Ja w swojej ecli obszywałem fotele skóra na zamówienie po 4 latach tez była wytarta tylko na boku od wsiadania i wysiadania więc to nie koniecznie jest oznaką dużego przebiegu. Myślę że licznik i tak był cofany bo ostatni przeglą byl w 2011 na 200 tys km a teraz ma niby 211 tys więc coś mało jak na świeżo sprowadzone auto.