Tylko nie wiem czy u dealera bêd± informacje o st³uczce, wypadku, salvage, flood, ilo¶æ w³a¶cicieli oraz bêdzie tam informacje kiedy auto zosta³o wyeksportowane do polski. Przypuszczam ¿e to auto zosta³o wziête na mienie przesiedleñcze je¿eli nie by³o uszkodzone. Je¿eli kto¶ siê zdecyduje na taki samochód to 120z³ ju¿ nie robi ró¿nicy za taki raport.
U dealera to tylko historia napraw, serwisu itp.
Teraz sobie ogladam zdjecia na lepszym sprzecie niz tel i widze ze jest cos grzebane z maska lakier na blotnikach jest inny i jest zle spasowana maska. Kierownica jest obszywana na 99% ogladalem inne auta i na innych skora o wiele lepiej dolega do kierownicy .
Witam. Te¿ tak mi siê wydaje ¿e co¶ z mask± nie tak najlepiej sprawd¼ wszystkie szczeliny np zapa³k± czy równe s± po lewej stronie i po prawej dobrze by by³o jak by¶ móg³ takie cudo pod³±czyæ pod kompa przed zakupem. Generalnie podjechaæ na jaki¶ serwis. Sprawd¼ czy nie ma wilgoci jak wygl±da pod³oga pod ko³em zapasowym , pod dywanikami. Jedziesz w ciemno czy facet wie ¿e bêdziesz ?
Nale¿a³oby te¿ sprawdziæ radio czy sa wszystkie czêstotliowo¶ci, tzn. czy sa parzyste koñcówki jak np. 91.2 lub 103.4 poniewa¿ w usa sa tylko nieparzyste (91.3 91.5 itd ).
Mi siê wydaje ze kierownica jest ori.
Stan auta w ¶rodku bardzo dobry.
Nawet na guzikach na ¶rodkowej konsoli nie zdrapana farba.
Wyposa¿enie jednak kiepskie - ty³ brak komfortów co w longu wed³ug mnie jest obowi±zkowe.
Auto do dokladnego sprawdzenie - z USA nie przyje¿d¿aj± najczê¶ciej cale auta.
Wersje Long produkowane by³y tak¿e ca³y czas w DE.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Z radiem nie ma problemu, kolega mi przestroi.
Tapniête z mojego GT-I9300
Dziêki Sebek za ocenê. Te¿ bym wola³ komforty z ty³u ale co¶ za co¶, jak ma komforty z ty³u, to z przodu bieda. Zawsze jak auto bêdzie ok, to komforty na ty³ mogê za³o¿yæ od anglika. Ogl±da³em ju¿ kilka i ta wydaje siê byæ rozs±dna. Zobaczymy jak dojadê, jestem w Radomiu.
Pisa³em z facetem ale nie wie ¿e przyjadê. Nie znam warsztatów w Wawie ¿eby podpi±æ pod kompa. Auto ca³y czas bylo serwisowane w Piasecznie. Przywiezione by³o w 2008 roku.
Pisa³em w pierwszym po¶cie czy kto¶ z Wawy nie podjecha³by pomóc mi w oglêdzinach.