Strona 28 z 53 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 271 do 280 z 526

W±tek: Pro¶ba o ocenê samochodu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e65 730d :)
    Sk±d
    Bydgoszcz / Flensburg
    Dokladnie, ale przyjelem 10 tys euro, poniewa¿ -+ taka bêdzie cena rynkowa. Tak mysle ;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2013
    BMW
    E65 730d 05' lift
    Sk±d
    Wroc³aw
    Rynkowa za 2005 rok jest 70 tys wg ich cennika. Wiem, bo sprowadzilem w tym roku, wprawdzie polift, ale taki mamy "cennik". Oczywiscie kwotê ta pomniejszony o podatek VAT oraz akcyzê, i od tej warto¶ci p³acimy. Pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2012
    BMW
    e65
    Sk±d
    PL
    Ale warto¶c rynkow± ³atwo mo¿na zani¿yc, poprzez rzeczoznawce...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2013
    BMW
    E65 730d 05' lift
    Sk±d
    Wroc³aw
    Rzeczoznawca rzeczoznawca, ale wpisuj±c pare uszkodzeñ i auto osi±gnie cenê poni¿ej 50% warto¶ci przy czym musi byc do³±czona wycena naprawy (przekroczy ona warto¶æ auta) to moze zostaæ uznane za wrak przez UC i nie zarejestrujesz w Polsce juz tego auta. Wiêc kombinowanie nie zawsze sie op³aci. Pozdrawiam Konrad

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA, C215 CL500 ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Kumpel ma ma³± firmê produkcyjn±, 2-3 razy w tygodniu ci±gnie przyczepkê za³adowan± ok 1.5 Mg towaru po jakie¶ 200km ka¿dorazowo. Bierze na firmê przewa¿nie auta 1-2 letnie, ostatnio Audi A6 3.0d i skrzynia po 2 latach jego eksploatacji by³a zajechana(manual) Wcze¶niej Corolla Verso, niby Made in Japan ale te¿ przy sprzeda¿y musia³ du¿o z ceny zej¶æ bo nie je¼dzi³a OK.

Nie mówcie mi, ¿e przyczepa dobrze wp³ywa na auto, nie twierdze ¿e ka¿da(rowery moto itp) ale przypadki jak wy¿ej te¿ s± i to czêsto, a pewno¶ci co kto wozi³ nigdy 100% nie mamy. A kupuj±c auto niekiedy za 100 ko³a,to wydaæ na hak 6 to nie jest wyczyn ;)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2013
    BMW
    e65 750i
    Sk±d
    Bialogard
    czyli wniosek z tego taki ze wystawie na allegro hak za 4,5 - zejdzie z pocalowaniem reki, a fura stwierdze ze nic nie ciagnela w zyciu i taka sie wam sposoba ? no nie popadajmy w paranoje panowie, tak jak mowia przedmowcy nikt zarobkowo limuzyna nie ciaga nawozów na przyczepie - jak w zyciu zdazaja sie wyjatki od regoly ale bez przesadyzmu

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Roobs
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Sk±d
    Wroc³aw
    Nie wiem czy za 4,5 - 5 ty¶ ale w u¿ywkach jest mega problem. Za sam hak bez modu³u i wi±zki chciano 2 ty¶. W zamiennikach nie ma, przynajmniej do niedawna nie by³o. Jak pyta³em w firmach sprzedaj±cych haki to dziwili siê ¿e nie maj± i nie bêd± mieæ :) Nie mia³em wyj¶cia i musia³em w ASO ori kupiæ. Strasznie siê dziwili:)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    W de auta musza mieæ nakulane sporo km bo maj± autostrady i dla nich dojazd 100 czy 150 km na co dzieñ nie stanowi problemu. U nas ciê¿ko tyle nabiæ przebiegu bo nie ma gdzie... Auta z de. wbrew powszechnej opinii nie zawsze s± ok i na +. Sam widzê zreszt± co do nas jedzie i w jakim jest stanie! Wiêkszo¶æ z nich to pa¼dziochy takie ¿e szok, umêczone albo po konkretnym dzwonie kupione za 1/4 ceny rynkowej.

Jakub a te auta w PL to z polskiego salonu sa ze nie maja kilometrow nakulane ? Przeciez wiekszosc e65 jest z niemiec. Egzemplarze kupione w ASO w PL to egzotyka.

Te ktore sciagaja handlarze i sprzedaja w PL to wlasnie pazdziochy z cofnietymi licznikami lub innymi naprawianymi wadami - wlasnie te widzisz jak jada na lawetach a pozniej w necie super-laleczki ponizej 200 tys.

Jadac samemu po auto kupujesz co chcesz - pazdziocha za 3-5 tysiecy euro lub porzadny samochod za odpowiednia kwote.

Naturalnie oczy trzeba miec zawsze otwarte i kazde auto konkretnie sprawdzic ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    e65 730d :)
    Sk±d
    Bydgoszcz / Flensburg
    To ja mam egzotyczne auto :) Kupione od pierwszego w³a¶ciciela, które kupi³ je w Warszawskim Aso. No, ale w Polsce wiêkszo¶æ ludzi woli sprowadzane rodzynki :p

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    To ja mam egzotyczne auto :) Kupione od pierwszego w³a¶ciciela, które kupi³ je w Warszawskim Aso. No, ale w Polsce wiêkszo¶æ ludzi woli sprowadzane rodzynki :p
    No to ja mo¿na powiedzieæ te¿ mam egzotyczne bo mia³em auto od go¶cia który mia³ autko 9 lat kupi³ je jako roczne sciagniête dla BMW Kulesza wtedy jeszcze chyba to by³ autoryzowany serwis/dealer.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Podobne w±tki

1. [E38] Pro¶ba o ocenê
    Przez kamil_aparat w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 16-04-2013, 08:27
  2. Pro¶ba o ocenê
    Przez S1Janek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-03-2013, 21:45
  3. [E38] Pro¶ba o ocenê bmw
    Przez Noxwill w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21-06-2012, 21:40
  4. Pro¶ba o ocenê 728
    Przez krzysiek7er w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 35
    Ostatni post / autor: 16-02-2012, 16:31
  5. [E65/66] Pro¶ba o ocenê PILNE
    Przez Spido w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 25-01-2012, 23:10

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •