Dokladnie, ale przyjelem 10 tys euro, poniewa¿ -+ taka bêdzie cena rynkowa. Tak mysle ;)
Dokladnie, ale przyjelem 10 tys euro, poniewa¿ -+ taka bêdzie cena rynkowa. Tak mysle ;)
Rynkowa za 2005 rok jest 70 tys wg ich cennika. Wiem, bo sprowadzilem w tym roku, wprawdzie polift, ale taki mamy "cennik". Oczywiscie kwotê ta pomniejszony o podatek VAT oraz akcyzê, i od tej warto¶ci p³acimy. Pozdrawiam
Ale warto¶c rynkow± ³atwo mo¿na zani¿yc, poprzez rzeczoznawce...
Rzeczoznawca rzeczoznawca, ale wpisuj±c pare uszkodzeñ i auto osi±gnie cenê poni¿ej 50% warto¶ci przy czym musi byc do³±czona wycena naprawy (przekroczy ona warto¶æ auta) to moze zostaæ uznane za wrak przez UC i nie zarejestrujesz w Polsce juz tego auta. Wiêc kombinowanie nie zawsze sie op³aci. Pozdrawiam Konrad
Kumpel ma ma³± firmê produkcyjn±, 2-3 razy w tygodniu ci±gnie przyczepkê za³adowan± ok 1.5 Mg towaru po jakie¶ 200km ka¿dorazowo. Bierze na firmê przewa¿nie auta 1-2 letnie, ostatnio Audi A6 3.0d i skrzynia po 2 latach jego eksploatacji by³a zajechana(manual) Wcze¶niej Corolla Verso, niby Made in Japan ale te¿ przy sprzeda¿y musia³ du¿o z ceny zej¶æ bo nie je¼dzi³a OK.
Nie mówcie mi, ¿e przyczepa dobrze wp³ywa na auto, nie twierdze ¿e ka¿da(rowery moto itp) ale przypadki jak wy¿ej te¿ s± i to czêsto, a pewno¶ci co kto wozi³ nigdy 100% nie mamy. A kupuj±c auto niekiedy za 100 ko³a,to wydaæ na hak 6 to nie jest wyczyn ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
czyli wniosek z tego taki ze wystawie na allegro hak za 4,5 - zejdzie z pocalowaniem reki, a fura stwierdze ze nic nie ciagnela w zyciu i taka sie wam sposoba ? no nie popadajmy w paranoje panowie, tak jak mowia przedmowcy nikt zarobkowo limuzyna nie ciaga nawozów na przyczepie - jak w zyciu zdazaja sie wyjatki od regoly ale bez przesadyzmu
Nie wiem czy za 4,5 - 5 ty¶ ale w u¿ywkach jest mega problem. Za sam hak bez modu³u i wi±zki chciano 2 ty¶. W zamiennikach nie ma, przynajmniej do niedawna nie by³o. Jak pyta³em w firmach sprzedaj±cych haki to dziwili siê ¿e nie maj± i nie bêd± mieæ :) Nie mia³em wyj¶cia i musia³em w ASO ori kupiæ. Strasznie siê dziwili:)
Jakub a te auta w PL to z polskiego salonu sa ze nie maja kilometrow nakulane ? Przeciez wiekszosc e65 jest z niemiec. Egzemplarze kupione w ASO w PL to egzotyka.
Te ktore sciagaja handlarze i sprzedaja w PL to wlasnie pazdziochy z cofnietymi licznikami lub innymi naprawianymi wadami - wlasnie te widzisz jak jada na lawetach a pozniej w necie super-laleczki ponizej 200 tys.
Jadac samemu po auto kupujesz co chcesz - pazdziocha za 3-5 tysiecy euro lub porzadny samochod za odpowiednia kwote.
Naturalnie oczy trzeba miec zawsze otwarte i kazde auto konkretnie sprawdzic ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
To ja mam egzotyczne auto :) Kupione od pierwszego w³a¶ciciela, które kupi³ je w Warszawskim Aso. No, ale w Polsce wiêkszo¶æ ludzi woli sprowadzane rodzynki :p
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)