Strona 28 z 53 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Tak i to okrutna - nie chciał bym auta co w msc. targało 2-3 samochody tyle km...
    Troche dziwne podejscie bo wiadomo ze km ktore ktos zrobil z przyczepa to tylko trasa wiec duzo lepiej auto bedzie zachowane jak od kogos kto nawet i zrobil 2x mniej km ale pilujac tylko po miescie
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d 05' lift
    Rzeczoznawca rzeczoznawca, ale wpisując pare uszkodzeń i auto osiągnie cenę poniżej 50% wartości przy czym musi byc dołączona wycena naprawy (przekroczy ona wartość auta) to moze zostać uznane za wrak przez UC i nie zarejestrujesz w Polsce juz tego auta. Więc kombinowanie nie zawsze sie opłaci. Pozdrawiam Konrad

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Odpowiedz sobie na pytanie. Ile widziałeś BMW 7 Mercedesa S lub Audi A8 ciągające hurtowo lawety z autami? Zasadniczo jest to niespotykane a jeśli już, to był czysty przypadek polegający bardziej na pomocy komuś niż zarobkowaniu. Twierdzenie że hak to "beeee" zazwyczaj pada z ust kogoś kto nie ma pojęcia jak szerokie zastosowanie może mieć w dniu codzienno-rodzinnym, NIE ZAROBKOWO-LAWECIARSKIM!!!
    Tak i to okrutna - nie chciał bym auta co w msc. targało 2-3 samochody tyle km...

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Kumpel ma małą firmę produkcyjną, 2-3 razy w tygodniu ciągnie przyczepkę załadowaną ok 1.5 Mg towaru po jakieś 200km każdorazowo. Bierze na firmę przeważnie auta 1-2 letnie, ostatnio Audi A6 3.0d i skrzynia po 2 latach jego eksploatacji była zajechana(manual) Wcześniej Corolla Verso, niby Made in Japan ale też przy sprzedaży musiał dużo z ceny zejść bo nie jeździła OK.

Nie mówcie mi, że przyczepa dobrze wpływa na auto, nie twierdze że każda(rowery moto itp) ale przypadki jak wyżej też są i to często, a pewności co kto woził nigdy 100% nie mamy. A kupując auto niekiedy za 100 koła,to wydać na hak 6 to nie jest wyczyn ;)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 750i
    czyli wniosek z tego taki ze wystawie na allegro hak za 4,5 - zejdzie z pocalowaniem reki, a fura stwierdze ze nic nie ciagnela w zyciu i taka sie wam sposoba ? no nie popadajmy w paranoje panowie, tak jak mowia przedmowcy nikt zarobkowo limuzyna nie ciaga nawozów na przyczepie - jak w zyciu zdazaja sie wyjatki od regoly ale bez przesadyzmu

BMW
    E65 740D, E71- X6
    Nie wiem czy za 4,5 - 5 tyś ale w używkach jest mega problem. Za sam hak bez modułu i wiązki chciano 2 tyś. W zamiennikach nie ma, przynajmniej do niedawna nie było. Jak pytałem w firmach sprzedających haki to dziwili się że nie mają i nie będą mieć :) Nie miałem wyjścia i musiałem w ASO ori kupić. Strasznie się dziwili:)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Troche dziwne podejscie bo wiadomo ze km ktore ktos zrobil z przyczepa to tylko trasa wiec duzo lepiej auto bedzie zachowane jak od kogos kto nawet i zrobil 2x mniej km ale pilujac tylko po miescie
    Kup Rafał auto które targało lawete przez kilka lat to jedynie moge powiedzieć : powodzenia ;) Takie moje zdanie. Roobs oczywiście nie twierdze że to skreśla auto ale dla mnie jest to na -. Ja haka nie potrzebuje więc wolał bym jak by go nie było. Może jak bym był zwolennikiem rowerowych wycieczek to bym brał to na + ale nie mam na to czasu ...
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 23-08-2013 o 11:51

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    E65 740D, E71- X6
    Jeśli się trafia to może dotyczyć 2-3% i będzie od razu widać zwłoki auta i to co było kiedyś E65 :)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    W de auta musza mieć nakulane sporo km bo mają autostrady i dla nich dojazd 100 czy 150 km na co dzień nie stanowi problemu. U nas ciężko tyle nabić przebiegu bo nie ma gdzie... Auta z de. wbrew powszechnej opinii nie zawsze są ok i na +. Sam widzę zresztą co do nas jedzie i w jakim jest stanie! Większość z nich to paździochy takie że szok, umęczone albo po konkretnym dzwonie kupione za 1/4 ceny rynkowej.

Jakub a te auta w PL to z polskiego salonu sa ze nie maja kilometrow nakulane ? Przeciez wiekszosc e65 jest z niemiec. Egzemplarze kupione w ASO w PL to egzotyka.

Te ktore sciagaja handlarze i sprzedaja w PL to wlasnie pazdziochy z cofnietymi licznikami lub innymi naprawianymi wadami - wlasnie te widzisz jak jada na lawetach a pozniej w necie super-laleczki ponizej 200 tys.

Jadac samemu po auto kupujesz co chcesz - pazdziocha za 3-5 tysiecy euro lub porzadny samochod za odpowiednia kwote.

Naturalnie oczy trzeba miec zawsze otwarte i kazde auto konkretnie sprawdzic ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    To ja mam egzotyczne auto :) Kupione od pierwszego właściciela, które kupił je w Warszawskim Aso. No, ale w Polsce większość ludzi woli sprowadzane rodzynki :p