Strona 24 z 53 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    Coraz bardziej sie zastanawiam nad kupnem auta w Polsce. Szczegolnie ze mam 70% zniżki w PZU bo mam ciągłość w Polsce w składkach.

Tutaj fajny. Kremik skóra i komfortasy. 2004. Czy ktos może zerknac na ten egzemplarz lub moze był na oględzinach?

http://otomoto.pl/bmw-745-C28764561.html
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    No niezły kasek cenowy wydaje się być super okazją,zastanawia fakt że to komis który na nim zarabia. Jeśli zarabia to ile za niego dostał bądź dostanie właściciel co jest powodem że oddał tanio. Po fotkach nie chce mi się wierzyć w przebieg tego auta, ale warto obejrzeć i porównać z innymi ofertami.Warto było by VIN tego auta rozkodować co ono ma na pokładzie.

Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    pamiętaj że to e65 i okazje cenowe nie są raczej bez powodu.Ja zawsze kupuje auto a nie cene i nigdy sie nie zawiodłem,nawet na e65.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez tedi Zobacz posta
    zastanawia fakt że to komis który na nim zarabia. Jeśli zarabia to ile za niego dostał bądź dostanie właściciel co jest powodem że oddał tanio
    A dlaczego tak uważasz ??
    Po stronie internetowej można stwierdzić, że człowiek handluje sprzętem budowlanym, i przypuszczać można, że auto sprzedaje właściciel firmy.

A dlaczego taka cena ?? to ciekawe. Nikt się nie dowie dopóki nie pojedzie i nie zobaczy auta na żywo. Może się okazać, że naprawdę jest to okazja cenowa, choć oczywiście nie musi.
    O tym się będzie mozna przekonać tylko i wyłącznie po oględzinach, a tak na odległość i gdybając na podstawie zdjęć to jest to tylko wróżenie z fusów.

mcdziubek jeżeli jesteś zainteresowany konkretnie tym egzemplarzem, to poproś kogoś z forum o przeprowadzenie oględzin auta. Myślę, że ktoś kto mieszka w pobliżu na pewno nie odmówi, a ty na pewno uzyskasz więcej informacji.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Ludzie kiedy wy sie wreszcie obudzicie... Ta.. Napewno okazja ! Bralbym w ciemno ! Przebieg tez piekny. Rodzynek normalnie. W de,za auto z takim przebiegiem trzeba zaplacic ! Naprawdę nie daje wam do myślenia to ze auta sprowadzane są tańsze u nas ? Nadzieja matka glupich.. No nic. Powodzenia w szukaniu e65 za 30tys z przebiegiem najlepiej 100tys, ale chwila: zawsze mozecie za 600zl zrobic sobie na zegarze 20tys :)jaki szpan bedzie :))) dziekuje za poprawienie mi humoru, pozdrawiam serdecznie poszukiwaczy skarbow ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    Ludzie kiedy wy sie wreszcie obudzicie... Ta.. Napewno okazja ! Bralbym w ciemno ! Przebieg tez piekny. Rodzynek normalnie. W de,za auto z takim przebiegiem trzeba zaplacic ! Naprawdę nie daje wam do myślenia to ze auta sprowadzane są tańsze u nas ? Nadzieja matka glupich.. No nic. Powodzenia w szukaniu e65 za 30tys z przebiegiem najlepiej 100tys, ale chwila: zawsze mozecie za 600zl zrobic sobie na zegarze 20tys :)jaki szpan bedzie :))) dziekuje za poprawienie mi humoru, pozdrawiam serdecznie poszukiwaczy skarbow ;)

HA HA HA BRAWKA

masz duże, zimne, ociekające kroplami wody :zywiec: PIFFFKOOOO
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    mi tez się chce śmiać ale z wypowiedzi tych którzy oceniają auto na podstawie ceny :D bez przesady e65 nie ma 2-3 lat i te auta będą coraz tańsze, nawet jeśli do naprawy sa uszczelniacze i rura to i tak opłaca się je kupić warunek zeby nie była składana z dwóch :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pankracy666
    BMW
    było - E65 730D
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    mi tez się chce śmiać ale z wypowiedzi tych którzy oceniają auto na podstawie ceny :D bez przesady e65 nie ma 2-3 lat i te auta będą coraz tańsze, nawet jeśli do naprawy sa uszczelniacze i rura to i tak opłaca się je kupić warunek zeby nie była składana z dwóch :)
    Wreszcie ktoś trzeźwy i zaczyna pisać mądre rzeczy.

Ocenianie auta po cenie to na prawdę trzeba pogratulować.

Silnik benzynowy więc i w Polsce taka cena jest może okazją ale nie szczególną. Aktualnie mało kto chce benzynowe V8, biorąc pod uwagę ceny paliwa.

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    nie no wiadomo że byle czego nie kupie mam teraz dobrze do inwestowano e38.

powoli się coś znajdzie najlepiej jeśli będzie e66 ale e65 z komfortami tez łykne.

od żony dostałem prykaz że ma być jasna skóra ciemny lakier przebieg do 120000 mil i nie musi być zasłonek.

sam osobiście chcę srebrny lakier czarnoskóre ale zgodzę się już na to co ona mówi.

jak znajdę srebrne czarną skórą zadbane to wezmę ją na oględziny autka i podejmiemy decyzje
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zbijar
    BMW
    Nie BMW
    Zapytaj żony czy widziała jasną skórę po kilku latach ? Mojej się też spodobała na zdjęciach ale jak zobaczyła w kilku autach na żywo, to się wyleczyła z jasnej skóry.