mcdziubek : wiem ,ze masz budzet 4tys funta , ale auta co poniektore tutaj jak to niebieskie , gdzie koles ma napisane ,ze maja ponad 300 aut w ofercie nie sa warte uwagi z uwagi na to ,ze komis leci na ilosc , a nie na jakos. Pomysl sam czy wstawilbys swoje auto do komisu gdzie stoi ponad 300 komkurencyjnych smaochodow?Za to to szare przeplacisz o 500 funtow za sama naklejke komisu. Najlepiej szukac od prywatnych sprzedawcow .Ja jestem zdania ,ze BMw musi byc w czarnym kolorze , albo wcale . Najlepiej uzbieraj troszke wiecej forsy i kup polifta. Przebieg 100tys mil z doswiadczenia Ci powiem ,ze bardzo ciezko Ci bedzie znalezc , jesli to w ogole jest mozliwe przy autach ok. 10 letnich. I ostatnie najwazniejsze pytanie . Czy masz swiadomosc ,ze 4,5 l BMw jest w grupie insurance 19 ? A skoro stac Cie na oplacenie ubezpieczenia 2tyś funtow na rok za samochod to stac Cie tez zeby doplacic i kupic cos lepszego mysle niz to co wklejasz tutaj. Tak samo nie zwracaj uwagi na to ,ze ludzie Ci pisza , ze siedzenia w wersji comfort czy nie. Jezdzilem z siedzeniami z masazem i szalu nie ma . Jedynie przy odsprzedazy bedziesz mogl wciskac kolejnemu naiwniakowi ,ze masz taki ,,super'' fajne fotele ,ich wentylacja jedynie dobra rzecz , ale i bez tego mozna sie obyc. To chyba tyle. jak nic nie znajdziesz to zapraszam do mnie , to moja ,,poskladana z 5ciu innych'' stoi jeszcze na sprzedaz . Jedyne co moge doradzic to poszukaj sobie 3,0 benzyne duzo rzadszy ale i bardziej ekonomiczny silnik . Mocy ma wystarczajaco zeby jezdzic ,a nawet i diesla . A nie sluchaj pajacow na forum co szydza dieslami , ze nie maja mocy i inne duperele ,a sami pozniej płaczą jak tankuja swoje wieloryby, bo to nieprawda jest.
Mod Edit:
No i doigrałeś się . Widziałeś że jestes na cenzurowanym , ale dalej obrażasz i atakujesz innych uzytkowników tego Forum.
Masz BAN na tydzień. Następny będzie 4ever.

Odpowiedz z cytatem