Strona 23 z 53 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    mcdziubek : wiem ,ze masz budzet 4tys funta , ale auta co poniektore tutaj jak to niebieskie , gdzie koles ma napisane ,ze maja ponad 300 aut w ofercie nie sa warte uwagi z uwagi na to ,ze komis leci na ilosc , a nie na jakos. Pomysl sam czy wstawilbys swoje auto do komisu gdzie stoi ponad 300 komkurencyjnych smaochodow?Za to to szare przeplacisz o 500 funtow za sama naklejke komisu. Najlepiej szukac od prywatnych sprzedawcow .Ja jestem zdania ,ze BMw musi byc w czarnym kolorze , albo wcale . Najlepiej uzbieraj troszke wiecej forsy i kup polifta. Przebieg 100tys mil z doswiadczenia Ci powiem ,ze bardzo ciezko Ci bedzie znalezc , jesli to w ogole jest mozliwe przy autach ok. 10 letnich. I ostatnie najwazniejsze pytanie . Czy masz swiadomosc ,ze 4,5 l BMw jest w grupie insurance 19 ? A skoro stac Cie na oplacenie ubezpieczenia 2tyś funtow na rok za samochod to stac Cie tez zeby doplacic i kupic cos lepszego mysle niz to co wklejasz tutaj. Tak samo nie zwracaj uwagi na to ,ze ludzie Ci pisza , ze siedzenia w wersji comfort czy nie. Jezdzilem z siedzeniami z masazem i szalu nie ma . Jedynie przy odsprzedazy bedziesz mogl wciskac kolejnemu naiwniakowi ,ze masz taki ,,super'' fajne fotele ,ich wentylacja jedynie dobra rzecz , ale i bez tego mozna sie obyc. To chyba tyle. jak nic nie znajdziesz to zapraszam do mnie , to moja ,,poskladana z 5ciu innych'' stoi jeszcze na sprzedaz . Jedyne co moge doradzic to poszukaj sobie 3,0 benzyne duzo rzadszy ale i bardziej ekonomiczny silnik . Mocy ma wystarczajaco zeby jezdzic ,a nawet i diesla . A nie sluchaj pajacow na forum co szydza dieslami , ze nie maja mocy i inne duperele ,a sami pozniej płaczą jak tankuja swoje wieloryby, bo to nieprawda jest.

Mod Edit:
    No i doigrałeś się . Widziałeś że jestes na cenzurowanym , ale dalej obrażasz i atakujesz innych uzytkowników tego Forum.
    Masz BAN na tydzień. Następny będzie 4ever.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 12-08-2013 o 20:26

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Tak samo nie zwracaj uwagi na to ,ze ludzie Ci pisza , ze siedzenia w wersji comfort czy nie. Jezdzilem z siedzeniami z masazem i szalu nie ma . Jedynie przy odsprzedazy bedziesz mogl wciskac kolejnemu naiwniakowi ,ze masz taki ,,super'' fajne fotele ,ich wentylacja jedynie dobra rzecz , ale i bez tego mozna sie obyc.
    Fotele komfortowe to nie znaczy , że mają masaże i wentylację. Są to fotele "łamane" w połowie oparcia, inne boczki oraz wysuwane podudzie. Mogą być bez masażu,wentyli a nawet grzania.
    Więc nie pisz głupot i nie wprowadzaj w błąd innych użytkowników.

PS: Po powrocie z BAN-icji uważaj na to co odpiszesz.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @Riki

piszac o komfortach nie mialem na mysli nawet juz o masazu i wentylacji.

Opcja lamanych plecow, ustawianych boczkow plecow, dopasowania zaglowka i wysuwania podnozek wedlug mnie to rewelacja na dluga podroz.

W e38 mialem kontursitze i byly super ale komforty przednie w e65 sa rewelacyjne.

Dla mnie brak takich foteli dyskwalifikuje calkowicie takie auto.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    Nie no spoko. Ja mam specjalne PZU z AC i OC i place za moje e38 tylko 430 funa na rok i to bez zniżki, Haczyk? Nie ma zadnego haczyka. Mam specjalistyczny insurance ze względu na to ze to jest moje drugie auto ktore uzywam raz na jakis czas i mam limitowany kilometraz w ilosci 10000 kilometrow rocznie, jako pierwsze auto podalem firmowego Priusa Hybryde ktorego mam tez na uzytek własny w po pracy i w dni wolne od pracy hm? Dni wolne to ja niestety nie wiem co to jest :p wczoraj mialem wolny pierwszy raz od kilku tygodni a teraz zaczynam 14 godzinną szychte.

Mozecie powiedziec czy te auto z komfortasami z przodu i z tyłu to z poprzedniej strony to jest long?
    Czy bylo by to mozliwe zeby szort wersja miala regulowane fotele z tylu?

Co o tamtym ogloszeniu myslicie ze str 22?

Mialem diesle Riki i ja po to kuoilem BMW ze wzgledu glownie na V8.
    Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e66 745LI 2003r
    To nie jest long. Są wersje z komfortem z tyłu w wersji krótkiej

Zaawansowany Użytkownik Awatar mcdziubek
    BMW
    Ex E38 740i 4.4 - F10 528i 3.0
    Blog
    1
    To juz dzisiaj ostatni obiecuje.

Wlasnie rozmawiałem z właścicielem i jest skłonny mi go sprzedać za nie mniej niz 4000. Czyli juz jakis czas sie buja z nim :)

Chyba warto? Ma rarytasy z przodka. A zdjecia powiedzial ze sa takie bo mu takie wyszly ale kolorek ma ciemny niebieski. No i bixenon powiedzial ze ma zaraz mu sms wysle zeby zapodal vin.

Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
    E38 740i V8 ma nowego Pana.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez mcdziubek Zobacz posta

Mozecie powiedziec czy te auto z komfortasami z przodu i z tyłu to z poprzedniej strony to jest long?
    Czy bylo by to mozliwe zeby szort wersja miala regulowane fotele z tylu?

Co o tamtym ogloszeniu myslicie ze str 22?

Mialem diesle Riki i ja po to kuoilem BMW ze wzgledu glownie na V8.
    Ta ostatnia z 22 strony to nie long ale calkiem dobrze wyposazona- komfort z tylu to juz konkret wypas, pomijam fakt ze pobawisz sie tym moze z raz po zakupie :D

@Riki Kazdy diesel BMW byl w kazdej generacji duuzo z przodu przed konkurencja wiec jesli ktos z tego szydzi to szkoda sie ciskac lub szarpac bo wiadomo ze E65 diesla tylko na zdjeciu widzial :D
    Kolor czarny w UK to straszny obciach - porownywalnie do "kosci sloniowej" u nas, wiec nie pakuj kolegi na mine :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Wygląda że Riki wszelkimi sposobami chce swoją komuś wcisnąć pisząc że na komfort fotele nie ma co zwracać uwagi :D
    No chyba że ma się 170 wzrostu:D

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Kolega RiKi długo nie odpowie Wam :D :D
    A z tego co widzę to jak wróci to szybko zakończy tu przygodę.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6

PS
    I tak został łagodnie potraktowany jak na ciebie :D
    Chyba się przyjaźnicie :p