Strona 19 z 53 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 526

Wątek: Prośba o ocenę samochodu

Vip Vip Awatar Yaro
    BMW
    E38 740d
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    BRAWOOOOO !!!!

...
    Już nie chce mi się komentować postów jakie Pankracy czy inni wypisują - jak o mnie idzie swoje możecie nawet po 10 tys sprzedawać,
    ja wiem co mam i na tyle cenie, jak się komuś nie podoba WASZ drodzy krytykanci problem
    A ja uważam,że lepiej więcej zapłacić i wiedzieć, że właściciel dbał o auto i że jest ono w dobrym stanie...Za swoją też zapłaciłem niemało, ale opłacało mi się, bo do tej pory niewiele dołożyłem (oprócz rzeczy eksploatacyjnych). Są dwie drogi...płacisz tanio i bujasz się potem z naprawami albo zapłacisz odpowiednio i na jakiś czas masz spokój...co kto woli. Zresztą sam się zastanawiałem nad kupnem auta od Adasia. Tylko niestety po przeanalizowaniu swoich funduszy muszę odpuścić :(

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Dokładnie ale e65 to takie auto specyficzne, ma kilka bolączek które prędzej czy później trzeba zrobić o ile wcześniej tego już ktoś nie zrobił i nic nie ma to wspólnego z dbaniem, chuchaniem czy pucowaniem ;). ADASIO ma auto zadbane i pewnie warte swojej ceny ale są czasy jakie są.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Nie wiem czy mi wypada się wtrącać do dyskusji bo jestem dość krótko na tutejszym forum. Ale do rzeczy też jestem na etapie sprzedania swojej cenę wystawiłem jaką wystawiłem. Reasumując to cena zakupu plus wszystkie kwiatki jakie w niej po robiłem to tyle wychodzi łącznie z dodatkowym kompletem aluminiowych kół.
    I nie widzę powodów by komuś robić prezent w postaci zaniżania ceny a krytycy mają wybór na Allegro są E65 w samej Wlkp. jest kilka nawet już za 31900 zamiast mącić i prowadzić jałową dyskusję wystarczy pojechać i kupić jedną z tych tańszych. A na pewno w całym kraju jest znacznie więcej super okazji a nie tylko w Wlkp.
    Ot to takie moje myślenie dobre musi kosztować i tyle

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    A ja wam powiem, że nawet najbardziej i najlepiej utrzymane auto może zepsuć się 5 metrów za rogiem po kupnie. Jedna jest reguła która się nie zmienia, że to kupujący ustala zasady na które sprzedający przystaje albo i nie.

Ja po dłuższym przemyśleniu uznałem, że bardzo dobrze mi się śmiga E66. Te gabaryty wieloryba przypadły mi do gustu :) Tym bardziej, że silnik w E65/ E66 bez turbo czyli mniej kłopotów z amortyzacją, nie ma tandetnej skrzyni biegów którą wymienia się w całości lub tylko z grubszych elementów. (mówię o porównaniu z F01 - moja prywatna opinia)
    Dodatkowo osobiście dodam, że gorzej mi się jeździło F01 niż E66.

Uważam również, że za kilka lat będzie dużo chętnych którzy wrócą do modelu E65 / E66 dlatego warto jest kupić auto w dobrej cenie z dobrym wyposażeniem oraz sprawnej technicznie.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 07-08-2013 o 13:08

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Uważam również, że za kilka lat będzie dużo chętnych którzy wrócą do modelu E65 / E66 dlatego warto jest kupić auto w dobrej cenie z dobrym wyposażeniem oraz sprawnej technicznie.[/QUOTE]

I pod tym się podpisuję :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pankracy666
    BMW
    było - E65 730D
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    BRAWOOOOO !!!!

masz u mnie litra JAŚKA i zagrychę, a i na myjnie topless Cię zabiorę hahaha jak na Śląsku będziesz :D

Już nie chce mi się komentować postów jakie Pankracy czy inni wypisują - jak o mnie idzie swoje możecie nawet po 10 tys sprzedawać,
    ja wiem co mam i na tyle cenie, jak się komuś nie podoba WASZ drodzy krytykanci problem
    Nie ma sensu żebyś się zbędnie spinał POWTARZAM to jest forum i na TYM forum jest temat "Prośba o ocenę samochodu" - ktoś wrzuca auto to oceniam i tyle.

Spokojnie weź kilka oddechów, dla mnie to możesz wystawić te auto i za 200 tys. Twoja sprawa.

Jeżeli nie radzisz sobie ze stresem to po prostu omijaj moje posty, bo ja nigdy celowo nie chciałem nikogo obrażać.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Pankracy666 Zobacz posta
    Nie ma sensu żebyś się zbędnie spinał POWTARZAM to jest forum i na TYM forum jest temat "Prośba o ocenę samochodu" - ktoś wrzuca auto to oceniam i tyle.

Spokojnie weź kilka oddechów, dla mnie to możesz wystawić te auto i za 200 tys. Twoja sprawa.

Jeżeli nie radzisz sobie ze stresem to po prostu omijaj moje posty, bo ja nigdy celowo nie chciałem nikogo obrażać.
    Ale jakie ocenianie chłopie?? Ty mojego auta na oczy nie widziałeś nawet więc o czym mowa??
    Wystawiasz opinie że cena jest za droga na podstawie zdjęć, i tego że polifta można za tyle kupić, oraz rocznika 2003 z którego jest moje auto - dla mnie paranoja granicząca z obłędem,
    bo oceniać można po zdjęciach wygląd, wyposażenie, kolorystykę, ale nie cenę bo to tylko zdjęcia a stanu faktycznego nie znasz a najwięcej piszesz w temacie mojego auta a nawet go na żywo nie widziałeś.

Więc jakakolwiek dalsza gadka to tak samo jak byśmy o lotach kosmicznych rozmawiali a w życiu d.. od ziemi nie oderwałeś ale najwięcej masz w tym temacie do gadania

Nie mam chęci szczerze się spierać bo za gorąco by sobie bzdetami głowę zawracać
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Odnoszenie się porównaniami do Allegro często bywa mylne, zwłaszcza do takiego auta gdzie zakup samych opon to ponad 4 tyś zł.
    No ale perełki na Aledrogo czekają:D Później na forum bo wszystko się szra w aucie

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Tylko przewqznie jest nim wozony i auto duzo jezdzi , bo do tego glownie limuzyny sluzą.
    A tutaj akurat sie zgodzę...w 2005 roku budowaliśmy dom dla jednego bogatego goscia z NJ i faktcznie posiadał 745 z 2003 roku z kierowcą oczywiście...miał 3 auta bo starego 500 SL,GMC Envy czy jakoś tak i właśnie E65,która ciągle była w ruchu...
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    z USA to jest własnie to ,że ciężko sprawdzic autentyczność przebiegu
    Tutaj też się zgodzę...to nie Skandynawia hehe...Niemniej jednak dodam,że auto,o którym mowa robi wrażenie i wygląda naprawdę na zadbane...pewnie warte swojej ceny bo od kogoś kto się BMW pasjonuje a to oznacza,że nie żałował wydatkow...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Mysle, ze czas zakonczyc temat Adasia auta. Dodam tylko, ze rok temu kupiłem za 54 tys przed lifta i nie zaluje :spartak: Pozdrawiam