O i w tym przedlifcie są ORI monitorki z tyłu :D :D
O i w tym przedlifcie są ORI monitorki z tyłu :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
To że proponują coś w ASO nie znaczy że to zaraz ori produkt BMW. Mnie też proponowali monitorki na tył fotele jednak na uchwytach a nie jak te w aucie które są w całych panelach. Dobrze że się nie skusiłem bo dzieciaki i tak wolą grać ( trzymanie w rękach) niż coś oglądać.
Mcdziubek powiem Ci że przedlift mi się nie podoba (panowie nie obrażajcie się na mnie za opinię) ale ten z linku jest fajny nawet bardzo fajny...Ale tak jak piszesz jeżeli nie masz ciśnienia na zakup to poczekaj i kup polifta z takim wyposażeniem jak ma ten przedlift i będzie bajka!!!
Nikomu nic do tego czy się tobie podoba czy nie, to temu który kupuje ma się podobać :) Z doświadczenia jednak wiem, że oczy to zły doradca :D
Ja szukałem ponad 6 miesięcy 745i i poddałem się ładnej 740D i nie żałuję:)
No dziękuje za wkład w temat. Zasada jedna. Jeżeli long czy to po czy przed lift to musi mieć komforty z tyłu. Jesli nie ma to biore short ale z komfortem z przodu. Ewentualnie te fotele sportowe ale ja mam teraz komfortowe fotele w e38 i z tego rezygnować nie będę w nowszym modelu.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Cena bardzo kusi bo tylko 2600 za 2003.
Problemy to dojechany fotel kierowcy oraz problem ze wzmacniaczem oraz czeka go serwis.
Ten o tu.
http://www.autotrader.co.uk/classifi...15sy?logcode=p
Może warto po taniości??
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ja pitole cena jak za e38 w kiepskim stanie
Problem to dopiero będzie po zakupie, bo dojechany fotel to nie problem, problem to prawdziwy przebieg tego auta.
To auto nawet na części warto kupić