Tempomatu aktywnego nie ma.
Xenon jest, to pokrętło tak jak pisałeś jest od podświetlenia zegarów.
Tempomatu aktywnego nie ma.
Xenon jest, to pokrętło tak jak pisałeś jest od podświetlenia zegarów.
Mi sie osobiście nie podoba . Powody : kolor skóry szary , lewy reflektor jakby zamglony może był sklejany . Widać ,że dużo jeżdzone bo nawet nie chciało mu się umyć tapicerki pod nogami kierowcy, i to ,że przedlift i te okropne kwadratowe światła z przodu .....błeeeeeee
Co sądzicie o tym egzemplarzu?
http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...#photo-content
Jakieś niepokojące rzeczy?
Kolory jak dla mnie super, też mam czarny i szare wnętrze, fajny kontrast. Chociaż nie ukrywam że beżowy by mi sie bardziej widział :) Leflektor lekko zaparowany pewnie po myciu silnika..
@tomzi
fajne autko nie ma co się czepiać no może jednak tego że nie ma komfortu z tyłu i się nie rozsuwają fotele.
atak auto ma wszystko bardzo mi się podoba kolor by się mojej żonie na pewno spodobał jedyny problem to że kanapa z tyłu się nie rozsuwa i dlatego ja nie szukam longa bo rzadko występują wysuwane fotele z tyłu a jak występujące na pewno nie za taką kwotę. powiedzą chłopaki że możesz dołożyć potem takie fotele rozsuwane ale ja wole kupic zeby nie bylo kombinacji z kolorem skóry itp...
Tak sie spodobal mojej zonie ze jutro jedziemy ogladac tego z gumtree.
Jesli juz nie sprzedał. A ty dodzwoniłeś się do tego z gumtree?
MOD Edit:
Ja Cię proszę, pisz bardziej poprawnie. Tego nie da się czytać.
Joł. Dałem rade sie skontaktować i odpisal ze ma nadal auto. Oficjalnie jedziemy jutro. W Nottingham jest ponoć pięknie. Nie wiem ile wezmę za e38 wiec nie wiem ile bede musial dołożyć do e65 ale kolorek oraz wyposażenie oprócz tylnych siedzeń mi pasuje.
Przekonamy sie jutro czy warto...
Ostatnio edytowane przez mcdziubek ; 07-03-2014 o 18:51
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Kurcze to mnie wyprzedziłeś bo sam się na nie napaliłem. dzwoniłem do niego i gadałem. Dobra kto pierwszy ten lepszy. Jak kupisz to wisisz mi browarka, jak ja kupię wcześniej to postawię tobie ;) Ja osobiscie jestem teraz w PL ale na miejscu jest mój brat
Ostatnio edytowane przez tomzi ; 07-03-2014 o 19:50
Nie. Ty znalazles. To niech brat idzie da zaliczke. Ja wpierw e38 bede musial pogonic.
Bierz ty go.
Mówił cos o rurce przez telefon? Nie wiesz czy wymienił?
Nie wiem dokładnie bo gadał z nim brat, nic mi nie wspominał o rurce ale też nie wiem czy pytał. Dzwonił tylko czy aktualne, mówił że tak.
Ja znalazłem jeszcze coś co mi bardziej pasuje i tą będę chciał dokładnie zobaczyć:
http://www.gumtree.com/p/cars-vans-m...car/1050274969
Jak jesteś umówiony z nim to jedź ( w razie daj znać co i jak)ja sprawdzę tą czarną bo nie ukrywam że lepiej mi pasuje i jest bliżej. Ta pierwsza nie do końca mnie kolor przekonuje, tak jak mówisz bardziej dla kobiety :)Ale jak napisałeś że jedziesz to nie ukrywam gul mi skoczył. Ale tak jak mówię czarna bardziej celuje w moje oczekiwania.
ta czarna wygląda super no i faktycznie bliżej w Croydon.
my jedziemy jutro nad morze do Poole.
takie cacuszka jak te co znalazłeś to sie trafia się raz na jakiś czas.
ja bym brał ten capucino z Nottingham. bo żona ma taką zachciankę bo podoba się ten kolor bardzo, mówi moja żona że to jest kolor Posh.
wystawie na sprzedaż moje e38 i będę myślał jak będzie kasa na koncie zbliża się wiosna więc czas na zmiany.
dziubek ,co byś Ty bez żony zrobił chłopie haha ,normalnie wzorcowy matryjarchat hahaobie e65 w super niskiej cenie.