i to się nazywa szybki zakup :) pogratulowac bezawaryjnej jazdy :)
i to się nazywa szybki zakup :) pogratulowac bezawaryjnej jazdy :)
Gratulacje- takie coś lubię, dwa pytania i auto kupione ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dzięki Panowie :-). Nie mogę telefonu zgrać z bluetoothem :-(
Tapnięte z mojego GT-I9300
Ten telefon to pewnie pierwszy z wielu problemów które cię czekają:D. Ale to akurat błahostka. Życzę bezawaryjnego użytkowania mimo że to prawie nie możliwe.
Nie ma przecież uniwersalnego kodu do bluetooth. Ja mam w inatrukcji taką kartke gdzie jest naklejka z numerem.
Mam nadzieje ze kolega przedstawi auto w odpowiednim dziale . No i gratulacje !
Życzę bezawaryjnego użytkowania i zadowolenia z auta ;)
Gratulacje. To się nazywa konkret. Rano pytania, wieczorem zakup :)
Panowie dziękuję Wam wszystkim za porady i objaśnienia, dojechaliśmy z żoną do domu bez przygód. Był od samego początku błąd z kołami, gościu twierdził, że po zamianie kół trzeba zrobić "adaptację". Po przyjeździe wszedłem w menu i zrobiłem adaptację, komunikat zniknął. Mam tylko błąd, gdzie świeci się pas i poduszka. Gościu twierdził, że jest to błąd maty fotela pasażera, który jest odpowiedzialny za ciężar jak ktoś siedzi. Samochód ma cała historię serwisową od 2008 roku w Polsce. Był serwisowany w Piasecznie "AUTOTRONIC PIASECZNO", to jest serwis Boscha. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i komentarze :-)
Gratuluję! Będziesz miał sporo frajdy z tego 4.8 V8. Ma kopyto ten motor.. Zawsze go chciałem, no ale padło na 4.0 V8 i nie jest tak źle chociaż to nie to samo. Oby Ci się sprawował !:)