U dealera to tylko historia napraw, serwisu itp.
U dealera to tylko historia napraw, serwisu itp.
Teraz sobie ogladam zdjecia na lepszym sprzecie niz tel i widze ze jest cos grzebane z maska lakier na blotnikach jest inny i jest zle spasowana maska. Kierownica jest obszywana na 99% ogladalem inne auta i na innych skora o wiele lepiej dolega do kierownicy .
Należałoby też sprawdzić radio czy sa wszystkie częstotliowości, tzn. czy sa parzyste końcówki jak np. 91.2 lub 103.4 ponieważ w usa sa tylko nieparzyste (91.3 91.5 itd ).
Mi się wydaje ze kierownica jest ori.
Stan auta w środku bardzo dobry.
Nawet na guzikach na środkowej konsoli nie zdrapana farba.
Wyposażenie jednak kiepskie - tył brak komfortów co w longu według mnie jest obowiązkowe.
Auto do dokladnego sprawdzenie - z USA nie przyjeżdżają najczęściej cale auta.
Wersje Long produkowane były także cały czas w DE.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Z radiem nie ma problemu, kolega mi przestroi.
Tapnięte z mojego GT-I9300
Dzięki Sebek za ocenę. Też bym wolał komforty z tyłu ale coś za coś, jak ma komforty z tyłu, to z przodu bieda. Zawsze jak auto będzie ok, to komforty na tył mogę założyć od anglika. Oglądałem już kilka i ta wydaje się być rozsądna. Zobaczymy jak dojadę, jestem w Radomiu.
Witam. Też tak mi się wydaje że coś z maską nie tak najlepiej sprawdź wszystkie szczeliny np zapałką czy równe są po lewej stronie i po prawej dobrze by było jak byś mógł takie cudo podłączyć pod kompa przed zakupem. Generalnie podjechać na jakiś serwis. Sprawdź czy nie ma wilgoci jak wygląda podłoga pod kołem zapasowym , pod dywanikami. Jedziesz w ciemno czy facet wie że będziesz ?
Pisałem z facetem ale nie wie że przyjadę. Nie znam warsztatów w Wawie żeby podpiąć pod kompa. Auto cały czas bylo serwisowane w Piasecznie. Przywiezione było w 2008 roku.
Pisałem w pierwszym poście czy ktoś z Wawy nie podjechałby pomóc mi w oględzinach.
Zerknij tutaj podzwoń i popytaj osoby z Warszawy:
http://7er.pl/showthread.php/13214-D...-serwis-7er-pl
@ zbijar podam Ci adres oni dzisiaj powinni być czyni. Do nich jeżdżę na komputer.
Auto wesoła
Warszawa - wesoła
ul. Wschodnia 21a
tel. 22 773 50 81 / 607 315 445
P. Zdzisław Nielipiński.
Znany chyba na ogólno Polskim Klubie BMW. Tylko nie wiem czy jak daleko jest od komisu do którego jedziesz. W sumie do dobrze że nie wie że przyjedziesz bo nie będzie na siłę szykowana.