Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [ elektryka] Różnice w tylnych lampach

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Ile ludzi tyle gustow i kropka.. Trzeba sie skupic na pytaniu jakie zostalo postawione. Co do zarowek to nie powinno byc problemu, tak jak i z kablami. Zobacz jak masz u siebie w bagazniku i wtedy zalaczone zdjecie rozwieje badz potwierdzi Twoje watpliwosci. ;) Ja powiem szczerze, ze nie pamietam jak tam jest, choc juz kilka razy tam zagladalem.
    Co do wyboru, ktore kupic, to sluchaj tylko siebie. :P
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Ile ludzi tyle gustow i kropka.. Trzeba sie skupic na pytaniu jakie zostalo postawione. Co do zarowek to nie powinno byc problemu, tak jak i z kablami. Zobacz jak masz u siebie w bagazniku i wtedy zalaczone zdjecie rozwieje badz potwierdzi Twoje watpliwosci. ;) Ja powiem szczerze, ze nie pamietam jak tam jest, choc juz kilka razy tam zagladalem.
    Co do wyboru, ktore kupic, to sluchaj tylko siebie. :P
    Podpisuję się pod tym postem. Też jestem zdania że musi się podobać właścicielowi auta. Osobiście wolę oryginał i tak zostawiam, żółte :D

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Ja mam też przed Liftem i oceń sam. Jak widze E38 z pomarańczowymi kierunkami to stwierdzam że było stać na auto a na resztę zabrakło ! !
    :hah: powiem ci ze tak samo ja moglbym powiedziec o tobie..skoro kupowales e38 przed FL to czemu wkladasz lampy od wersji po FL ? nie stac cie bylo na e38 po FL ? :D

ja mialem ori z bialym kierunkiem i zrobilem na zolty bo taki mam gust ;)

tego typu porownania sa bez sensu...

pamietajmy ze ile ludzi tyle wersji ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    dokładnie... ja takze mam ori yelow i to moje auto.. jet ori jak z fabryki... :D i tak zostanie...

PS chyba, że rafi sie ori komplet white... :D całe auto...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 750iA / BMW 120d
    Witam panowie ja mam większy problem. Chodzi o to, że wczoraj kupiłem nowe lampy tył po fl z pomarańczem zamontowałem i wyskakuje błand na kompie tam gdzie są liczniki co jest powodem ?

Ale jaki błąd?????
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 4,4 M62TU; E36 coupe 2,8 M52
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Chodzi mi o wymianę żarówek w takich lampach. Jeżeli żarówki są zamontowane w taki sposób jak na fotce to czy żeby je wymienić to trzeba zdejmować lampę?
    Damias przed przykrceniem lampy musisz wyjąć (przekręcają się w tradycyjny sposób) wszystkie oprawki żarówek a po przykrcęniu powkładać je,już od wewnątrz bagaznika.

Szkoda zeprędzej nie pisałeś bo jakis miesiąc temu zbyłem ori kryształki z pomarańczowym kierunkiem.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 750iA / BMW 120d
    CHECK BRAKE LIGHTS
    CHECK REAR FOTLIGSHT S
    COŚ TAKIEGO

A świecą Ci? Może żarówki juz stare. Chociaż ja jak wymieniłem wszystkie żarówki to i tak co jakiś czas mam CHECK BRAKE LIGHT ale wszystko świeci. Jak kilka razy się zapali stop to błąd znika. Tak jakby sie żarówka musiała nagrzac albo coś.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 750iA / BMW 120d
    Ok dzięki za rade. :)

Uprawnienia umieszczania postów