BMW Scanner to jeden z wielu programów do diagnostyki i kodowania funkcji.
Tak się kiedyś zastanawiałem ile prądu zużywa takie lusterko, gdy auto stoi cały czas na mrozie :)
BMW Scanner to jeden z wielu programów do diagnostyki i kodowania funkcji.
Tak się kiedyś zastanawiałem ile prądu zużywa takie lusterko, gdy auto stoi cały czas na mrozie :)
Ja mialem z tym ogrzewaniem problem zima bo poprostu nie dzialalo a zima plastiki itp. sie lamia wiec jak trzeba cos odpinac to wole to teraz zrobic,a czy bedzie dzialac to dowiem sie zima
A może by tak ochłodzić czujnik temperatury? :)
Ok ale jezeli nie dziala to czy moge sobie jakos sam poradzic z tym przypadkiem czy musze sie do elektryka usmiechnac?
jak mi ostatnio nie działała elektryka szyby (prawej - pasażera) i lusterka... to wiesz co pomogło? ;> wymiana bezpieczników :D
Wszystkie bezpieczniki dzialaja bez zarzutow.Sprawdzalem tak ze juz nie wiem a denerwuje mnie jak mi takie pierdoly nie dzialaja
Ale skąd wiesz, że Ci nie działa ? Przy tej temperaturze się nie załączy.
Wiem bo nie ma tego auta od wczoraj i zima mi nie dzialalo
Na 99% jestem pewny, że ogrzewanie lusterek działa zawsze po przekręceniu kluczyka.
Temperatura zewnętrzna nie ma znaczenia.
Sytuacja z zeszłego roku. Lato, gorąco, nagle burza. Lało jak cholera. Autko stało na parkingu.
Wsiadam, przekręcam kluczyk odpalam i jadę. Słabo widać w lusterku bo tysiąc kropli deszczu na nim.
Po minucie powolnej jazdy wyraźnie widać suche kółko na środku a po kolejnej chwili suche praktycznie całe szkło.
Przypadek ? Nie sądzę.
W poprzedniej mojej e46 polift działo się tak samo. W deszczowe dni lusterka suche.
Ostatnio edytowane przez Palnik ; 04-05-2013 o 22:41