Moze mi ktos napisac jaka to ma byc mapa ? Kolega ma x5 z mk4 i prosil mnie o mape na dvd , a ja nie mam pojecia jaka mapa to ma byc High czy Profesional ? Moze jakis link do chomika ...
Temat do kasacji , wszystko juz sie dowiedzialem z interneta .
Moze mi ktos napisac jaka to ma byc mapa ? Kolega ma x5 z mk4 i prosil mnie o mape na dvd , a ja nie mam pojecia jaka mapa to ma byc High czy Profesional ? Moze jakis link do chomika ...
Temat do kasacji , wszystko juz sie dowiedzialem z interneta .
Ostatnio edytowane przez technics ; 26-04-2013 o 21:41
Ma być High. Wpisujesz w Google mapy MK4 chomikuj i znajdziesz wsio, czego zapragniesz ;-)
Spotkal sie ktos z was ze po wypaleniu plyty , mapy w aucie strasznie wolno sie wczytywaly . Np wpisanie miasta i adresu trwalo z 2 minuty masakra . Mk4 widzi plyte bez problemu tylko to strasznie wolno dziala . Macie jakies pomysly ?
Mi się raz kiepsko wypaliła płyta i chodziło wsio normalnie, ale do czasu gdy trafiłem na większe zagęszczenie ulic w Wa-wie. Wtedy wieszała się nawigacja i trzeba było aż wtyczkę wyjmować, bo nie reagowała nawet na przycisk wyjmowania płyty.
Trzeba używać dobrych płyt do nagrywania, a jeśli chodzi o MK2 lub MK3 trzeba pamiętać, aby nagrywać w MODE 2.
Plytka byla dobra Tdk dvd + moze sie rozchula ?
Plytka musi być (-) minus, zeby ja nawi czytała z tego co mi tlumaczono i predkosc max 2,4x
Ostatnio edytowane przez Riki ; 30-04-2013 o 11:29