http://allegro.pl/bmw-e38-750i-1995-...179444156.html
Swoją drogą ...
Ciekawe czy ktoś z Was będzie miał ochotę ją obejrzeć. Mocno zastanawia ten postój prawie cztero letni...
http://allegro.pl/bmw-e38-750i-1995-...179444156.html
Swoją drogą ...
Ciekawe czy ktoś z Was będzie miał ochotę ją obejrzeć. Mocno zastanawia ten postój prawie cztero letni...
Pewność na każdym kilometrze ...
Właściciel jest na forum i z tego co pisze to zrobił jej konkretny przegląd po tym postoju także niby nie powinno być niespodzianek.
Jeśli się nie mylę, auto należy do gościa od studia dada. A na forum jest chyba tylko po to, żeby auto sprzedać :P Ale nie powiem, piękne wozidło, szkoda, że skrzynka nie nowsza z manualem, bo wtedy już ideał. ;)!!
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
Zrobiłem, wsiadłem, jeżdżę od miesiąca i wysiąść nie mogę.
To jest tak doskonały samochód, może i na forum zostanę na dłużej.
Od uruchomienia zero niespodzianek, po prostu zbieram kilometry.
Parę drobiazgów zostało do wyprowadzenia, będą korygowane z czasem lub przekazane nowemu właścicielowi z niedużym rabatem.
Jeżeli chcecie więcej pięknych zdjęć e38 - nie kupujcie.
Będę je robić stale bo to uzależniające ;)
Może trafiło mi się nieco przez przypadek - auto ojca, które odstawił w kąt - ale ratowane przeze mnie z sercem i bez liczenia się ze środkami. Wystawiony na sprzedaż - takie życie - wszystko płynie, a u mnie to wieczny powód sprzeczek małżeńskich, oczywiście związanych z wydatkami ;)!!
Samochód jest warty kupienia dlatego, że to bogaty Individual, zachowany w oryginale, ma ustaloną historię (jedynie dwóch właścicieli) i przebieg.
Zobaczyć można w Poznaniu choćby na spotkaniach Poznańskich Klasyków Nocą czy np. wczoraj na spocie BMW Team Poznań czy umawiając się bezpośrednio na przejażdżkę. Życ nie umierać ;)
Mogę przyjąć w rozliczeniu inne, starsze, uboższe BMW - byle zachowane w zgodzie z oryginałem albo robione z gustem.
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 27-04-2013 o 12:34
Witam,
ten dział to nie miejsce na reklamę lub ogłoszenie sprzedaży.
Jeżeli masz ochotę to wstaw ogłoszenie z linkiem do allegro w dziale sprzedam.
Na sam początek proponuje jednak przeczytać regulamin forum oraz zasady działu sprzedam.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Ani to reklama ani ogłoszenie sprzedaży.
Udzielam informacji, które mogą być przydatne dla każdego zainteresowanego tematem.
Fakt, że zajmuję się fotografią motoryzacyjną i samochody są dla mnie nie tylko pasją, ale również modelami raczej nie łamie regulaminu.
Wyczytałem w nim, że ogłoszenia w dziale Sprzedam nie mogą być komentowane... więc jeżeli mogę o swoim samochodzie napisać, odpowiedzieć na pytanie, służyć publicznie pomocą to wolę np. tu ;)
ja wiem po co jestes tu na forum....
Brzmi złowrogo ;)
Noooo i gra :)
Pewność na każdym kilometrze ...