Odłączyć pompę po to żeby stwierdzić że to ona wyje,a jak wyje to się kończy,a jak się skończy to staniesz po paru sekundach.
Tejo-swoim postem chciałeś wykpić nasze przegadywanie czy to ja nie mogę zajarzyć sensu.
Odłączyć pompę po to żeby stwierdzić że to ona wyje,a jak wyje to się kończy,a jak się skończy to staniesz po paru sekundach.
Tejo-swoim postem chciałeś wykpić nasze przegadywanie czy to ja nie mogę zajarzyć sensu.
Broń boże !! Mam problem z pompą paliwową polegający na tym że w momencie gdy otwieram auto z kluczyka w okolicach prawego tłu koło baku słychać z środka głośny stukot przez 20 sekund. Tak jak by się coś odpowietrzało po czym wszystko cichnie i jest ok. Pompa działa jest ciśnienie normalnie paliwa. Czytałem gdzieś że to może również być sprawa wyrównywania poziomów między komorami zbiornika. W tym tygodniu chcę wymienić pompę i zobaczę czy to ustanie. Czasami jak jadę np 15 km i się zatrzymam żeby kogoś wysadzić też słychać taki dźwięk przez 15-20 sekund. Inny objaw jest taki że przy niskim stanie paliwa zaczyna czasem spadać moc i szarpać pomimo że w baku nadaj jest benzyna. Nie chciałem dopisywać kolejnych wątków bez sensu więc tutaj wpisałem objawy.