Nie jest to konieczne, można regenerować/naprawiać. Osobiście wymieniłbym całą, bo jak jeden się już skończył to za niedługo może strzelić kolejny.
Nie jest to konieczne, można regenerować/naprawiać. Osobiście wymieniłbym całą, bo jak jeden się już skończył to za niedługo może strzelić kolejny.
w matrixach są zestawy naprawcze za około 50% ceny nowej listwy, wymienia się wszystkie cewki
listwy ja bym nie regenerowal
może się tak zdarzyć że zregenerowana listwa będzie miała wydajność inna niż poprzednia, więc konieczne czyszczenie drugiej listwy (o ile masz dwie), dobrze jeżeli instalacja ma możliwość korekty banków
jeżeli masz tylko jedną listwe, to raczej kup po prostu inne wtryski (dobre=drogie), takie co wymienia sie pojedynczo
mi jeden matrix wytrzymał 2 lata , drugi dalej trzyma, po regeneracji są jednak różnice między listwami
w matrixach są zestawy naprawcze za około 50% ceny nowej listwy, wymienia się wszystkie cewki
listwy ja bym nie regenerowal
może się tak zdarzyć że zregenerowana listwa będzie miała wydajność inna niż poprzednia, więc konieczne czyszczenie drugiej listwy (o ile masz dwie), dobrze jeżeli instalacja ma możliwość korekty banków (moja wersja landi renzo omegas nie pozwala na to)
jeżeli masz tylko jedną listwe, to raczej kup po prostu inne wtryski (dobre=drogie), takie co wymienia sie pojedynczo
mi jeden matrix wytrzymał 2 lata , drugi dalej trzyma, po regeneracji są jednak różnice między listwami