Witam
Najlepiej jak by i silnik i auto było zadbane. Co do silnika tras robię mało raz do roku wyjazd nad morze i parę razy do zakopanego ode mnie 120km, głównie poruszam się po miejscu do 30 km,dziennie najbliższe miasto 36tys.mieszkańców wiec nie dużo korków również mało
Wiem ale jaki silnik 728 a może 735 ??
Miałem 728 i byłem zadowolony. Do spokojnej i miejskiej jazdy wystarczy, ale bez szaleństw spod świateł.
Ja osobiście jestem przeciwny małym jednostkom, ale jeśli nie zależy Ci na super-dynamice i zwykle jeździsz sam to może być 728. V8 z kolei, oprócz lepszych osiągów to również wyższe koszty eksploatacji.
Weź też pod uwagę, że na ogół egzemplarze z mniejszymi silnikami miały uboższe wyposażenie, a te z większymi - bogatsze. Ja mam 740 i nie zamieniłbym jej na nic innego <3
Czasem jezdże sam ale ogólnie to z synem i z dziewczyna, a czasem i komplet jedzie, a w tedy chyba v8 się przydaje do tej masy, co do wyposażenia trochę się z tym nie mogę zgodzić bo mam na oku 728 i o dziwo jest dużo lepiej wyposażona niż 735 która również obserwuje.
Poniżej te w/w 7emki
http://otomoto.pl/bmw-735-3-5-bezwyp...C28960542.html
na ta 728 skonczylo sie ogloszenie
pozdrawiam
Dodam, że dla mnie liczy się kolorystyka wnętrza. Czarna skóra i ciemne drewno to według mnie ideał, jasne drewno kłuje w oczy i odpada na starcie. Dlatego oglądałbym pierwszą i ostatnią z tych, które pokazałeś.
ratovnik.. można i tak :P
PS. Poza tym... czy Transporter nie jeździł właśnie 735? ;)
PS2. Wizualnie bardziej podpasowała mi pierwsza z tych dwóch. Shadowline, ale chromowana nerka, tylne lampy z białymi kierunkami, plastiki w przednich reflektorach jeszcze nie takie żółte... tylko chyba wniotka na drzwiach kierowcy pod klamką, no i brak ekranu 4:3.
Ostatnio edytowane przez neonunit ; 28-04-2013 o 13:05