Jest jakakolwiek ró¿nica w materiale lub wytrzyma³o¶ci miedzy Lemforderami a np. Maxgear'ami? Ma kto¶ za³o¿one? Wychodzi w cenie 2:1 ale nie chcia³bym za chwile nastepnych 2 zamawiac ;)
Jest jakakolwiek ró¿nica w materiale lub wytrzyma³o¶ci miedzy Lemforderami a np. Maxgear'ami? Ma kto¶ za³o¿one? Wychodzi w cenie 2:1 ale nie chcia³bym za chwile nastepnych 2 zamawiac ;)
Ja zamówi³em z lemfordera a wcze¶niej jakie¶ polskie. Jako¶æ wykonania -bez porównania. Lemforder masywniejszy , ciê¿szy i mniej na nim plastiku jak na tym polskim.
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
MAX to raczej sobie odpu¶æ :). Dobre na ( jak to sama nazwa wskazuje ) MAX 6 miesiêcy :P.
Jak w jako¶ci jest ró¿nica to te¿ zamówie Lemfordery. Gdzie¶ mi siê o uszy obi³o, ¿e przy ³±cznikach mo¿na spróbowaæ zamiennik, ale po tym co piszesz i stanie dróg w mie¶cie to chyba gra nie warta ¶wieczki.
A ja za³o¿y³em produkcji polskiej wzmacniane podobno na nasze drogi...jak narazie zrobione 4 ty¶ km i s± nadal w idealnym stanie a cena 22 z³ szt :D ...kupi³em aby sprawdziæ czy faktycznie tak jak go¶c obieca³...da³ zreszt± rok gwarancji...pomy¶la³em sobie,¿e warto sprawdzic bo w razie czego koszt ¿aden a wymiana banalnie prosta.Uwa¿am,¿e je¶li siê sprawdzaj± to mo¿e nie warto inwestowaæ w ³±czniki stabilizatora za 150 z³ szt.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Potwierdzam tez mam jakies tanie kupowalem z pelnym zestawem srl . Moje maja rok i najechane 25 tys i wszystko smiga . Dla porownania z jednej strony wstawilem wachacz lemfordera ten powyginany . Chce zobaczyc roznice , narazie lewa i prawa strona tak samo w dobrym stanie .
Ostatnio edytowane przez technics ; 08-05-2013 o 06:27
Wszystko zale¿y od jako¶ci dróg. Je¿eli ktos mieszka w miejscu gdzie by³y remonty lub nowe drogi to nawet ta koñcówka za 30 z³ po¿yje i 3 lata.
Niestety u mnie na podlasiu "drogi" s± strasznie badziewne i niestety wszystko siê do¶æ prêdko wybija.