Gratuluje, piękna sztuka. Pewnie już nie raz sie mijaliśmy w Chojnowie ale teraz juz wiem ze to Twoje autko więc pójdzie graba w górę.
Gratuluje, piękna sztuka. Pewnie już nie raz sie mijaliśmy w Chojnowie ale teraz juz wiem ze to Twoje autko więc pójdzie graba w górę.
BMW - radość z jazdy!
Mpi czy fsi? :)
Raczej mpi, w sumie to który lepszy?
Jak chcesz gaz to tylko mpi, jak nie to fsi :) ale mpi dużo mniej awaryjny :)
A8 ;)!! Ile miałem przymiarek do tego flagowego wypasa :D:D:D Furka fajna,taki LUX dupowozik.
I co teraz ? Masz juz konto na 'audi klub" ?
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Jeździłem S8 D2 FL i D2 2.5 tdi ogólnie autka super ale kiepskie zawieszenie z przodu(w sensie mało wytrzymałe na naszych drogach) no i skrzynia biegów automat to porażka(sypiący się konwenter i pękająca płyta zaworowa) .W s8 i2,5 tdi ten sam problem ,mój brat też miał s8 i to samo.Słabe skrzynie to wielki minus tego auta -nawet po remoncie to już nie to samo.Ja swoją eską zrobiłem 180 tys.km i jak sprzedawałem miała nalatane około 400tkm i już 2 skrzynia i raz robiona(koszt około 4,5tys.zł).
Powodzenia :) ja wróciłem do BMW:)
JaA8 mam już ponad rok, i narazie żadnych problemów :) wystawiłem narazie na otomoto, bo chciałbym spróbować MB W220, ale jak się nie sprzeda to dalej będę nią jeździł :) zawiecha fakt, krucha ale narazie po remoncie daje radę. A skrzynia chodzi bdb pomimo 210000 przebiegu.