witam
naby³em dwie ta¶my do wy¶wietlaczy w e38 i szukam kogo¶ kto je zamontuje w lublinie i okolice.
dziêki za ka¿de info
witam
naby³em dwie ta¶my do wy¶wietlaczy w e38 i szukam kogo¶ kto je zamontuje w lublinie i okolice.
dziêki za ka¿de info
Ja je¼dzi³em bodaj¿e w okolice Nieporêtu, na allegro znalaz³em, a ¿e by³em przejazdem. Nie s³ysza³em ¿eby kto¶ tutaj to robi³. Podjed¼ na turystyczn±, mo¿e tam ch³opaki wiedz± co¶.
By³ wypadek! ¯uk uderzy³ w Nyse, bo mia³ opony ³yse: Puk puk; Kto tam?; Korba :D
Jest jeden cz³owiek w Lublinie. Nie robi tego hurtowo ale zna siê na tym. Mi zrobi³ to jak trzeba i do dzisiaj jest ok. Jego firma jest na Zbo¿owej. Zak³ada gaz, alarmy, elektrykê. Kuma te rzeczy ale niechêtnie to robi. Ale jak go namówisz i siê podejmie to bêdziesz zadowolony. I jeszcze jedno, ma na imiê Tomasz. ¯e jest dobry ¶wiadczy to. ¿e zreperowa³ mi zegary bez kupowania listwy.
Ostatnio edytowane przez arturkkk ; 17-04-2013 o 20:27
odezwij siê do seban123 zrobi Ci na 100 % jest z pu³aw czasem bywa w lublinie
Jestem w stanie wymieniæ ta¶my jak jest taka potrzeba. Ale do mnie jest 50 km. Ewentualnie wysy³kowo. Trochê siê z tym schodzi. Nawet 3 godziny. Ta¶my w mid te¿ wymieniam.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Ja zap³aci³em 200, a Ty seban123 ile bierzesz?
By³ wypadek! ¯uk uderzy³ w Nyse, bo mia³ opony ³yse: Puk puk; Kto tam?; Korba :D
250 z ta¶m± za liczniki 180 za mid.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
dziêki
a w którym miejscu ta firma jest na Zbo¿owej?