witam
nabyłem dwie taśmy do wyświetlaczy w e38 i szukam kogoś kto je zamontuje w lublinie i okolice.
dzięki za każde info
witam
nabyłem dwie taśmy do wyświetlaczy w e38 i szukam kogoś kto je zamontuje w lublinie i okolice.
dzięki za każde info
Ja jeździłem bodajże w okolice Nieporętu, na allegro znalazłem, a że byłem przejazdem. Nie słyszałem żeby ktoś tutaj to robił. Podjedź na turystyczną, może tam chłopaki wiedzą coś.
Był wypadek! Żuk uderzył w Nyse, bo miał opony łyse : Puk puk; Kto tam?; Korba :D
Jest jeden człowiek w Lublinie. Nie robi tego hurtowo ale zna się na tym. Mi zrobił to jak trzeba i do dzisiaj jest ok. Jego firma jest na Zbożowej. Zakłada gaz, alarmy, elektrykę. Kuma te rzeczy ale niechętnie to robi. Ale jak go namówisz i się podejmie to będziesz zadowolony. I jeszcze jedno, ma na imię Tomasz. Że jest dobry świadczy to. że zreperował mi zegary bez kupowania listwy.
Ostatnio edytowane przez arturkkk ; 17-04-2013 o 21:27
odezwij się do seban123 zrobi Ci na 100 % jest z puław czasem bywa w lublinie
Jestem w stanie wymienić taśmy jak jest taka potrzeba. Ale do mnie jest 50 km. Ewentualnie wysyłkowo. Trochę się z tym schodzi. Nawet 3 godziny. Taśmy w mid też wymieniam.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Ja zapłaciłem 200, a Ty seban123 ile bierzesz?
Był wypadek! Żuk uderzył w Nyse, bo miał opony łyse : Puk puk; Kto tam?; Korba :D
250 z taśmą za liczniki 180 za mid.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
dzięki
a w którym miejscu ta firma jest na Zbożowej?