oj tam nie znasz sie to niszczy silnik i tyle bo Ty to Boss robisz nieumiejętnie z tymi redukcjami dlatego nie psujesz silnika :)
oj tam nie znasz sie to niszczy silnik i tyle bo Ty to Boss robisz nieumiejętnie z tymi redukcjami dlatego nie psujesz silnika :)
Automat przy kickdownie, też zrzuca zawsze dwa, trzy biegi w dół, tak więc lipy nie ma. :)
A potem będzie na allegro "zadbana, od miłośnika, wszystkie naprawy na bieżąco.."
Owszem, mam kickdown w automacie - ale wykorzystuję sporadycznie (a nie nagminnie) i w trybie D jest to o jeden bieg, a w S (który wykorzystuję jeszcze rzadziej niż kick) jest przeważnie redukcja o dwa biegi..
Nein! Mein Schnitzel!
@Brunoz, odpowiedz sobie na następujące pytanie: dlaczego 90% drifterów w naszym kraju i nie tylko swapuje do swoich samochodów silniki V8 BMW ?
Jak już będziesz znał odpowiedź na to pytanie, to przemyśl to co pisałeś parę postów wcześniej ;)
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 17-04-2013 o 14:21
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Boszsz, Tequila.. co się tak stresujesz?
Po prostu te auta są zbyt fajne, żeby je tak niszczyć redukcjami, żeby pokazać jakiemuś kolesiowi w Alfie czy innym Subaru gdzie ich miejsce.
Myślałem, że Wy te dociążone bajerami 7ery tak z luksusu macie, a tu okazuje się, że wszyscy się teraz nimi ścigają na 2. biegu.
V8? Hmm..
- Bo fajnie brzmi?
- Bo ciężki?
- Bo ma 105 stopni temperatury?
- Bo ma 60KM z litra?
- Bo bezawaryjny, i nawet M50 go w tym nie przebije?
Nein! Mein Schnitzel!
Nie stresuję się, tylko wypisujesz nie wiedzieć czemu i po co bzdury o dziurach w bloku, redukcjach na 2 przy 200km/h i dziwisz się że ktoś na to reaguje ! Dziękuje.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
A Ty byś nie zareagował?
Tylko nie chcę słuchać potem ogólnej opinii, że właściciele BMW to wieśmaki, dresiarze i bezmózgi..
Szkoda takiej 740 z początku tematu i tyle.
No nic.
Nie stresujmy się obaj.
Nein! Mein Schnitzel!
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...