Jak ma 4 x 8" to po co te kombinacje z szerszą oponą z tyłu??? Żeby jak jakiś cygan jeździł? 265/40 było zalecane, owszem, ale na felgę 9" a nie 8".
Jak ma 4 x 8" to po co te kombinacje z szerszą oponą z tyłu??? Żeby jak jakiś cygan jeździł? 265/40 było zalecane, owszem, ale na felgę 9" a nie 8".
To przecież o tym napisałem , że na 9 cali było to 265 ale na wąskiej oponie z tyłu to nie wygląda i będę się tego zdania trzymał.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
ktos widział kiedyś styling 19 na e32 ? koło chyba stylistycznie nie najgorsze ? czy może lepiej styling 80 ? w zasadzie mam te pocje , jeszcze styling 32 17" oraz borbet A 17" ( ale te mniej biorę pod uwagę )
Jeśli już Styling 32 17" to tylko ten z E39, bo ET będzie się zgadzało.
Były ostatnio 18" do wzięcia za mniej niż 1000, ale do malowania. W Twoim przypadku byłby idealne ;)
styling 32 17x8 cala et 20 są , chociaż moim zdaniem jak styling 32 to tylko min. 18 cali 8+9 ....chociaż na poprzedniej e32 mi sie znudziły.....
Dwie pierwsze opcje na E32 będą wyglądały c*ujowo. S32 jest nudny jak dla mnie. Borbet A z kolei to ponadczasowe koło, dobrze leżące na każdym starym BMW, do tego płaski dekiel i jest malyna.
Jak szukasz czegoś w niskim budżecie to wg mnie: Borbet B lub A, Remotec, Azev A, MK Motorsport, Rondell 0058. Coś by się jeszcze znalazło, były fajne szprychy ale nie pamiętam producenta, @kaliber miał takie na swojej poprzedniej E32.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
gdyby coś to mam na sprzedaż styling 32 17 cali razem z zapasem - tył 9 cali szerokości, przód 8 cali szerokości, razem z oponami Hankook na 1 sezon tył, przód na 2 może :D
http://olx.pl/oferta/felgi-bmw-e39-s...5-ID9jdWH.html << link do ogłoszenia
na zapasie prawie nowy DUNLOP :D
Damian jakie styling 19 czy 80 to w ogole nie pasuje do e32. Musi być parapet i szprychy to jedyne udane zestawienieJa na ten sezon zakładam takie kółko. Właśnie się robi
![]()
Jak German to Anna.
styling 19 albo 80 właśnie jakoś do mnie przemawiaja ostatnio , ze S32 jak już to bym preferował banan z M5 bodajrze , nie ukrywam że chciałbym coś na sezon , bo auto chcę malować i jeszcze to i tamto dopiąć i nie chcę na razie dawać nie wiadomo ile kasy za koła bo to teraz nie priorytet
@epul z tymi szprychami w tej feldze tutaj to pojechałeś trochę :P ale fakt, @vramzes zakładaj co Ci się podoba bo oto właśnie chodzi, żebyś Ty był zadowolony i loże szyderców mniej gdzieś. ja dziś przywiozłem moje RH w 19 z mikołowa i mam gdzieś czy się komuś podoba czy nie, ważne, że znów mam samozadowolenie.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...