Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: pare ciekawych zdjec..

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    VW Pyton musi bic na glowe E38 bo konstrukcyjnie dzieli te oba auta prawie dekada!! :D
    Zobaczcie jak wygladaly Passaty z 1994 r. Weim ze Pyton jest klase wyzej niz Passat, ale zobaczcie jaka technologia wtedy dysponowali inzynierowie z VW. :P
    Przy Pytonie ksiegowi pozwolili im rozwinac skrzydla poniewaz mial to byc model luksusowy (jest to sprzeczne z cala idea firmy - aut dla mas) i raczej sie nie przyjal w polsace i sadze, ze w D tez!
    NIe jest to wyjatek. VelSatis-a z 2000 r mozna juz kupic za 22-27 tys ktory swojego czasu mial zostac flagowym modelem Renaulta.
    Takie auta szybko spadaja na wartosci chociaz w wielu przypadkach to naprawde udane konstrukcje i mozna nimi z powodzeniem jezdzic. Trzeba sie tylko liczyc z trudnoscia w odsprzedazy..
    Ja od pol roku probuje sprzedac rocznego saaba 9-3 w prawdziwej full opcji i przebiegiem szesciu tys km za niecale 2/3 ceny nowego i byl tylko jeden tel. Auto praktycznie nie uzywane a cena jak za egzemplarz normalnie eksploatowany i nic. Zero reakcji.
    :hihi:
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Hmm też bym wybrał Pheatona :D super autko. I napęd na 4 koła ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

7ka
    Gość
    ja widze ze w Bremen jezdzi mase Pytonow.. sa to dobre auta .. fotele sa bardzo podobne do E38 sportsitze.. a do tego sa wieksze..tylnia kanapa to wlasciwie 2 miejsca...zobaczcie na zdjeciu jak jest dopracowana.. oczywiscie sa wersje 5 osobowe.. zobaczcie deske rozdzielcza..tak jak w 750 jest wsio ze skory..i to precyzyjnie wykonczone..dla mnie auto mega!! ale tylko wersja po FL..

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Eee tam się zachwycacie autem dla mas, BUMA to BUMA i tyle. Nie ma piękniejszej linii :D :hihi:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    nie ma
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    i raczej sie nie przyjal w polsace i sadze, ze w D tez!
    NIe jest to wyjatek. VelSatis-a z 2000 r mozna juz kupic za 22-27 tys ktory swojego czasu mial zostac flagowym modelem Renaulta.
    W Berlinie widać pełno Pytonów.
    A Vel Satis... Hmm... Elektronika się... wali ;D

Ja od pol roku probuje sprzedac rocznego saaba 9-3 w prawdziwej full opcji i przebiegiem szesciu tys km za niecale 2/3 ceny nowego i byl tylko jeden tel. Auto praktycznie nie uzywane a cena jak za egzemplarz normalnie eksploatowany i nic. Zero reakcji.
    :hihi:
    No cóż... Z ojcem zastanawiałem się nad kupnem Saaba 9-3 II generacji... Wszedłem na forum Saab Klubu, poczytałem i... odwidziało nam się kupno tego auta. Fakt - jest śliczne, ale to jest Opel z innym znaczkiem...

użytkownik
    BMW
    Czyli nie opchne Ci Saaba :hah: ;D :hah:

Tak powaznie to moge sie mylic w sprawie sprzedazy w D Pytona wiec uzylem sformulowania "sadze". Mozliwe, ze maja wziecie, ale to ciagle tylko "Holcwagen".
    Skoda Superb tez jest swietnym autem, ale znaczek na masce powoduje, ze nie wzbudza emocji.

Jedyne co mnie w Pytonie ciekawi to silnik. Slyszalem, ze montuja w nim W12! Tloki w ukladzie W? Ciekawe jak to pracuje. :D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Czyli nie opchne Ci Saaba :hah: ;D :hah:

Tak powaznie to moge sie mylic w sprawie sprzedazy w D Pytona wiec uzylem sformulowania "sadze". Mozliwe, ze maja wziecie, ale to ciagle tylko "Holcwagen".
    Skoda Superb tez jest swietnym autem, ale znaczek na masce powoduje, ze nie wzbudza emocji.

Jedyne co mnie w Pytonie ciekawi to silnik. Slyszalem, ze montuja w nim W12! Tloki w ukladzie W? Ciekawe jak to pracuje. :D
    Miałem okazje jechać passatem z silnikiem W8 - ehh powiem że kosmiczne przyspieszenie, przynajmniej w moich odczuciach to np E38 4.0/4.4 zostaje w tyle .. klank silnika też niczego sobie... bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił ten motor...

A ogólnie do zdjeć, ehh W140 dalej mi chodzi po głowie ale jednak co bmw to bmw ... w jeździe równiez dwa różne auta, merc jest do toczenia a bmw do jazdy, skrzynie biegów też dwa światy nawet w porównaniu z E32, szybciej zmieniajją, szybciej reagują na gaz ...

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    "Powiem tyle są samochody i jest BMW " :hah: ;D Albo: "Jak nie ma szachownicy na masce to nie jest na co patrzeć." cytuje pewnego Kumpla co jeździ A8 ale sie z nim zgadzam !

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    ze stajni vw seat audi skoda jedynym (dla mnie) slusznym wyborem jest audi a8 4,2 quatro po fl ten gril jest piekny

użytkownik
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    ze stajni vw seat audi skoda jedynym (dla mnie) slusznym wyborem jest audi a8 4,2 quatro po fl ten gril jest piekny
    Masz racje pod warunkiem gdyby nie bylo E38. Jesli o mnie chodzi.. :x

Uprawnienia umieszczania postów