Witam wszystkich :)
Otóż mam mały problem i chciałem się Was koledzy poradzić.Kilka dni temu sprzedałem na allegro model samolotu RC.Była to licytacja BCM.Model został wylicytowany za niecałe 300zl , wysyłka na koszt i odpowiedzialność kupującego. Samolot dzisiaj doszedł do kupującego , który ma pretensje nie wiadomo o co.Pisze , ze serwa modelu "piszczą" .To fakt , ale w tym modelu to normalne , jest to nawet pokazane na yt identyczny model i słychać jak piszczą serwa przy czym ich praca jest oczywiście normalna , po prostu typowy objaw..Druga jego uwaga to ze niby wał silnika jest skrzywiony.Nie rozumiem faceta , ponieważ były zdjęcia na aukcji , model jest używany (osobiście nim nie latałem) .Mógł poprosić o dokładniejsze zdjęcia czy coś , a teraz z pretensjami.Jest jeszcze kwestia , ze zamówił taniego kuriera , który ma złe opinie na internecie i pisze w regulaminie co przeczytałem , ze paczki "spadają" z wysokości 60cm.Także Bóg wie co się z tym modelem działo , ja zapakowałem jak najlepiej potrafiłem.Gość chce zwrotu 160zl za silnik i serwa!! albo chce iść na policje w dodatku strasząc ze to przestępstwo , ponieważ model kosztował więcej niż 250zl.Co o tym sadzicie ? Pozdrawiam.