Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Ciężka sprawa

Zaawansowany Użytkownik Awatar BMW 7 LONG
    BMW
    W123 CE . E-36 320 cabrio 728 iL. E39 530i
    Witam. Dziękuję za podpowiedzi. Sprawa wygląda następująco: szukamy w takiej kolejności BMW E39, W124,W201
    Budżet w dalszym ciągu 7tys, ale rodzice mu zapłacą ,za pierwszy duży przegląd i ewentualne naprawy.
    Raz jeszcze dziękuję za wszystkie wypowiedzi.

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    E39 powinno być ok w tych pieniądzach :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Zabawne jak E39 spadły w ostatnim czasie. Pamiętam, że jeszcze rok temu, praktycznie E39 były droższe od E38. A teraz już zupełnie inna bajka.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    no tak ... jestem młody ,mam pare groszy, kupuje pierwsze auto ,więc musi to być kozacka fura ,koniecznie beemka albo merol .....na takie myślenie to usiąść i płakać

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    no tak ... jestem młody ,mam pare groszy, kupuje pierwsze auto ,więc musi to być kozacka fura ,koniecznie beemka albo merol .....na takie myślenie to usiąść i płakać
    popieram... x2

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    A co ma kupić fiata 126 p?Te czasy już dawno minęły.Chce bmw czy merca niech kupuje.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    Jeżeli fura ma go właściwie wprowadzić w świat motoryzacji, to proponowałbym coś klasycznego, np. E28, choćby takie jak to: http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-e28...0-pln-swidwin/

Nic nie uczy tak szacunku do auta jak wóz, który czasem się zepsuje, a tak na poważnie, myślę, że warto jest zacząć od czegoś co ma duszę.
    To uczy szacunku i dobrze pokazuje, czym samochód może być. Zabawa oczywiście nie dla każdego, ale warto podpowiedzieć... poza tym

- to wóz, który nie robi z kierowcy kata
    - ma styl
    - ma tylny napęd
    - to BMW ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    Przecież napisał że to rodzice szukają fury dla dziecka, poza tym ja bym wybrał E39 - bezpieczne i dobry kompromis zabawa/komfort.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    ja bym wybrał E39 - bezpieczne i dobry kompromis zabawa/komfort.
    Na pewno bezpieczne i komfortowe, ale w tych pieniądzach jakie chce przeznaczyć na auto to uważam, że może być problem kupić bezpieczne e39, bo komfortowe w pewnym sensie może ono być bo biorąc pod uwagę zawieszenie to może się okazać, że będzie wiele do ogarnięcia w kwestii zawiasu i automatycznie komfort ucieknie do lasu.

Nie mówię, że nie ma wyjątków w stanie technicznym aut w tej kwocie, ale to jest na prawdę trudne znaleźć auto w tej klasie, za taką kwotę, idąc dalej to ciężko jest znaleźć sensowny egzemplarz e39 za kwotę do 15 000zł, a co dopiero musi być za kwotę 7tyś.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    więc pogratulować rozumu rodzicom:suicide2::suicide2: ja bym takiej krzywdy własnemu dziecku nie robił