Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 99

Wątek: czy da sie zalozyc DOBRY gaz do E38 750i

Zaawansowany Użytkownik

:)

moge być uważany za mniejszość..ale powiem wam...tak walicie na mnie z a diodowe lampy ...ze mają być oryginał i wogole...to powiemwam szczerze....wole miec diodowe lampy i podjeżdząc na cpn pod dystrybutor PB-95 ...tak jak ktoś przewidział to w fazie produkcji..

piszecie ze na 1/4 mili wystawiaja auta na gaz...
    hehehehhehehe

ja wystawiałem na 1/4 mili swoje auto

Pontiac Firebird 5700 ccm z nitro...i jakoś gaziarzyu nie zauważyłem....i powiem tak...mozecie nawet psioczyć na mnie i wykrzykiwać...ale ja wiem jedno..stać mnie na V12 750 il...stac mnie na benzyne...nie stac mnie kupuje matiza...

Easy
    trahit sua quemque voluptas

Wergiliusz

هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    matiz by cię zjadł... :D serwis i te sprawy... lepiej Tico. :D

sorry że się wtrącę... auto na gaz ok, ale większoscbmek mi znanych na gazie robi różne siupy... a V12 to 2 silniki razem wiec siupy razy 2... :x

Zaawansowany Użytkownik

:)

Cytat Zamieszczone przez Flashpointman
    matiz by cię zjadł... :D serwis i te sprawy... lepiej Tico. :D

sorry że się wtrącę... auto na gaz ok, ale większoscbmek mi znanych na gazie robi różne siupy... a V12 to 2 silniki razem wiec siupy razy 2... :x
    masz u mnie flache:)

Easy
    trahit sua quemque voluptas

Wergiliusz

هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Jeden lubi gruszki drugi staruszki ..... ;D

Ile ludzi tyle zdań..... :]

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i

Re: :)

Cytat Zamieszczone przez Easy
    moge być uważany za mniejszość..ale powiem wam...tak walicie na mnie z a diodowe lampy ...ze mają być oryginał i wogole...to powiemwam szczerze....wole miec diodowe lampy i podjeżdząc na cpn pod dystrybutor PB-95 ...tak jak ktoś przewidział to w fazie produkcji..

piszecie ze na 1/4 mili wystawiaja auta na gaz...
    hehehehhehehe

ja wystawiałem na 1/4 mili swoje auto

Pontiac Firebird 5700 ccm z nitro...i jakoś gaziarzyu nie zauważyłem....i powiem tak...mozecie nawet psioczyć na mnie i wykrzykiwać...ale ja wiem jedno..stać mnie na V12 750 il...stac mnie na benzyne...nie stac mnie kupuje matiza...

Easy
    Temat ten byl juz poruszany wielokrotnie - polecam lekture tematow poswieconych "wyzszosci gazu nad benzyna i na odwrot"...
    Niestety nie wytrzymam i jednak napisze cos off topic (sorry chlopaki) ;)
    @Easy: przede wszystkim nikt nie bedzie na ciebie psioczyc lub krzyczec- auto jest TWOJE i mozesz z nim zrobic co zechcesz- od zalozenia lamp diodowych do pomalowania calej w zielone kropki i zalozenia spoilerow a'la szybcy i wsciekli - kazdy ma swoj gust i robi tak jak uwaza za stosowne.
    Jesli chodzi o lampy o ktorych mowa byla w innym temacie - cala rzecz polega na tym zeby kazdy element autka pasowal do reszty E32, jest klasykiem z polowy lat 80tych wiec lampy diodowe nie beda do niego pasowac - po prostu nie ten styl...
    Wracajac do gazu- znam wielu takich co twierdza ze ich stac na jazde na benzynie ale jak przychodzi do jakiegos wyjazdu to wogole sie do tego nie pala - jezdza tylko gdy sa do tego zmuszeni- nie twierdze ze ze to akurat ciebie dotyczy ale daje sobie reke uciac ze jakbys mial instalke gazowa i jezdzil polowe taniej to napewno ilosc kilometrow robionych rocznie gwaltownie wzrosnie :]
    Przy dzisiejszym zaawansowaniu techniki instalki gazowe dzialaja sprawnie w KAZDYM aucie- niestety tzw. "czynnik ludzki" dosc czesto zawodzi... czytaj partacze ktorych nie brakuje + wlasciciel auta skapiacy na jego utrzymaniu = problemy, ktore sa potem roztrzasane na prawo i lewo przez tego ostatniego.
    Odnosnie wyscigow na 1/4 mili- poczytaj troche o tym, auta na gazie w tej dyscyplinie kroluja :] poniewaz gaz jest paliwem o lepszych wlasciwosciach jak benzyna

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    zgadzam się z tobą BOSS całkowicie, jednak na wyścigach nie stosują gazu z naszych stacji gazowych... a uwierz, co stacja to inny gaz... i w tym jest pogrzebany temat montażu instalki u mnie. Dodatkowo nie zgodzę sięz kosztami na 1/2 - w przypadku stosowania się do prawidłowej eksploatacji na gazie wymaga często dużo większych nakładów przy konserwacji silnika...

Co kierowca to inne zdanie i faktycznie jak kto woli... spojjllleeeerrr na klape ok... jego sprawa i gust.

Pozdrawiam.

Vip Vip
    BMW
    740i
    dokladnie tak! a ty Easy, nie denerwoj sie tak bo poto, to forum by kazdy wyrazil swoja oponie, bardziej lub mniej sluszna ;D
    a co do wyscigow to moj kolega z Radomia ma wlasnie e36 z 2,8 motorem z turbo i z gazem, napewno nie jest to ta kategoria co to twoje punto, ale sa takie :D
    wiec tobie powinien byc ten temat blizszy ;D bo ja sie tym tak za bardzo nie interesuje :D
    jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil ;D
    osobiscie koncze dyskusje w tym temacie bo to nie ma sensu, w niektorych tematach poprostu nie da sie przekonac pewnych osob, najwazniejsze bys byl zadowolony ;)

Powiem tak. Szanuje wszystkich co mowia ze stac ich na jazde na PB. Wiem, bo sam przez kilka lat pracowalem przy LPG i stwierdzam, ze gaz w samochodzie to cialo obce (pomijam E68). Mnie gdyby bylo stac na PB to kupilbym 750 i chulal. W glebi duszy chyba kazdy z nas marzy o 12-tu cylindrach i ich pieknym twardym dole... Ja sam jezdze zagazowanym 740 i ciesze sie ze nie musze sciskac sie za portfel przy kazdym glebokim dodaniu gazu. Osbiscie znam Easy-ego i wiem ze nie szczedzi srodkow, bo kocha swoj woz (pomimo brzydkich PDC - Augustów :D ). Badzmy wyrozumiali

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    Przynajmniej w tym temacie Nikos moge sie z toba zgodzic!!!!! ;) ;)
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Początkujący Użytkownik
    W temacie:

Sam jeszcze nie wypróbowałem więc nie wiem jednak rozmawiałem z kilkoma osobami w Łodzi które gazowały auta we wspomnianym serwisie przy ulicy Rzgowskiej i muszę powiedzieć że każdy bardzo sobie tych gości chwali, począwszy od właściciela BMW 528 a skończywszy na człowieku którego amerykański potwór ma prawie 5 litrów pojemności :)

Prywata: ;)

Pytam i rozmawiam i zbieram opinie - gaz do 750 - ogólnie tendencja na tak ze szczególnym uwzględnieniem montażu (wspomniany serwis w Łodzi) oraz wymiany filtrów i kontroli co 10 tys.

Gdyby ktoś miał jakieś informacje z których mógłbym skorzystać i które mogłyby mi się przydać jako nowemu w rodzinie BMW to będę zobowiązany.
    Kaskader Mike: Przerażam cię? To przez moją bliznę?

Arlene: To przez twój samochód...

Kaskader Mike: Tak, wiem. Wybacz. To samochód mojej mamusi.

Uprawnienia umieszczania postów