Tak jak Sebol napisal, daj spokoj z instalka ;) Ale to moje zdanie....
Pozdrawiam
Tak jak Sebol napisal, daj spokoj z instalka ;) Ale to moje zdanie....
Pozdrawiam
5.0 V8 IROC-Z28
taka dyskusjia nie ma konca!
Polecam lekture calego tematu ;) To bylo juz wczesniej omawiane- nie wiem co chciales osiagnac tym postem skoro nawet nie wiesz dokladnie o co chodzi...Zamieszczone przez papug
![]()
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
wiecie ..moze to i ograniczy koszty...ale przecierz gdyby to miało być takie dobre....wyjeżdżały by z tym seryjnie z fabryki.....
wiem wiem co powiecie....ale ja swoją e-32 750 jeżdze jako codziennym autem...fakt ze jak pocisne spali wiecej jak 25 na setke...ale ...ale ona ma tak palić...to jej urok specyfika..
a zresztą...
jesli chodzi o mnie nie zrobie mojej buni takiego zabiegu...jeszce by sie na mnie obraziła:)))
Easy
trahit sua quemque voluptas
Wergiliusz
هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم
Easy temat tego nie dotyczy..
tak między nami to czemu masz CB.. przecież jakby to było takie dobre to też wychodziło by fabrycznie..
Czemu 80% e38 jest obniżona z przodu czemu zakładamy 19`` lub 20`` itd itd...
Uważam jeżeli coś jest dla ludzi to trzeba z tego korzystać. Poza tym w latach 96-99 nie słyszałem o dobrych instalacjach gazowych..
A teraz to nawet już niektóre marki w tym i BMW wprowadza je fabrycznie..
well said, Kronos :)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Kronos- popieram to co napisales w 1000% :D
Zamieszczone przez Mięsny730 e38
i ja i ja ;D
to prawda :D czyżby producenci uwierzyli w szybkie nadejście PEAK OIL ?A teraz to nawet już niektóre marki w tym i BMW wprowadza je fabrycznie
Pić trzeba ! Jeść można !
juz sa auta robione na 1\4mili na gazie, z turbo smigaja na gazie, co dalej wymieniac...
takich co dalej sa anty jest juz smieszna mniejszosc ;D