zawsze możesz też choć jeden post napisać coś o e36 mimo że to forum 7er.
zawsze możesz też choć jeden post napisać coś o e36 mimo że to forum 7er.
Witam,
Gratulacje, zaprezentowałeś jedno z ciekawszych e32 na forum od dłuższego czasu.
Czarne e32 w benzynie!
Dzisiaj byłem na hamowni, wynik może nie taki jak seria, ale zadowalający jak na 20letni staż
![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 11-04-2013 o 17:30 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
Fajna "ściana" Nm w momencie :D dla większości 20 paro letnich trądów nie osiągalna nawet przy dwu krotności tego czasu :D
Myślę że nie masz się czym przejmować, problemu o którym pisałeś w wątku swapu skrzyni na manual, raczej nie widać w wyniku przekazywanym na koła.
Z pewnością jesteś w stanie trochę jeszcze odzyskać lecząc M70 osprzętowo, tyle że wymaga to konkretnych nakładów.
Czarne e32 w benzynie!
nie, to był tylko problem przejściowy, obecnie auto jezdzi tak jak powinno, sprzęgło ułożyło tak jak się należy :) zastanawiam się jeszcze nad programem dla EML, ciekawe czy mozna by zmienic jakos charakterystyke tych przepustnic na bardziej agresywne
Szkoda że nie napisałeś w wątku, że problem był ze sprzęgłem - tak jak sugerowałem.
Pomaganie na odległość to fikcja, wystarczyło przeczucie że przy tak "składanym" sprzęgle, może to generować problemy, wystarczą milimetry, mimo że tarcza jest wzmacniana - a w niektórych przypadkach - właśnie dlatego że jest spiekowa.
EML zostawić w oryginale, możesz pokusić się o kalibrację przepustnic we własnym zakresie, po resecie, to nic nie kosztuje.
Swap M70 w e30 o którym pisałeś, nie ma tego postawionego na 2 x motronikach z M20 przypadkiem?
Czarne e32 w benzynie!
najwiekszy problem byl z wyregulowaniem tej łapy , zeby sprzęgło działało tak jak powinno. ogolnie reasumując to w mieście lekka porażka , jednak i tak jestem zadowolony , nie ma porównania do automatu, Przepaść ! ciekawy jestem czy na forum wiekszosc jest zwolennikow automatow i jak popiera to
jesli chodzi o tamten projekt to z tego co wiem to tam jest komputer sterujący EMU a nie z m20 motronik
Witam, skąd dokładnie jesteś? Chętnie bym obejrzał Twoje autko, może jakiś spocik by się zrobiło :P
ciekawy projekt z chęci ą bym z Toba sprawdził te mozliwości, zwłaszcza, że wykres sugeruje ciekawy egzemplarz jazda mogłaby byc ciekawa
Możesz napisac jakie masz długości poszczególnych biegów????
Skąd jesteś dokładnie???? Może jakas roleczka by wpadła????