Buła zapowiada sie bardzo fajnie:-) Ciekaw jestem,kto w TM sie takim do tej pory toczył.nie przypominam sobie nikogo kto urzędowałby takim 7er.Kupiłeś od jakiegoś szczawia? konkretnie z Tomaszwa,czy może z okolic tego miasta?
Buła zapowiada sie bardzo fajnie:-) Ciekaw jestem,kto w TM sie takim do tej pory toczył.nie przypominam sobie nikogo kto urzędowałby takim 7er.Kupiłeś od jakiegoś szczawia? konkretnie z Tomaszwa,czy może z okolic tego miasta?
bezpośrednio z Tomaszowa .Ja tylko nią urzęduje, bo wcześniej gdy nią kupiłem taka nie była,
Zdzira, bardzo chętnie jestem z Poznania zapraszam![]()
heheh to dla odmiany ja zapraszam do siebie :)
A tak po sprawiedliwości zdałoby sie wybrac punkt w połowie trasy bo z jakiej paki ja mam walnąc 220 kilometrów na ściga a Ty podlecisz 5 kilosów :P
Np kościan smigiel to sa punkty w mniej więcej połowie drogi
Nie widzę problemu, Przyjedzie jescze Forest 330 i kowal m3 wiec szykuje się lepsza ustawka .
no ale z nimi to dopiero gdzies za 3 tygodnie a mozna by szybciej mini spota zrobić w okolicy połowy drogi strasznie jestem ciekaw innego e-32 swapowanego na manuala i nie chodzi tylko o osiągi :)
nowe koła na 7er styling 37
![]()
Ostatnio edytowane przez kudlatye32 ; 01-06-2013 o 01:26
Hehe...no ładne, ale prawie identyczne jak u mnie....:p
całkowicie przyzwoicie na tym kole ;)
Koło może i dobre, ale opony się kończą.
Jak na 300 konne, 2 tonowe auto w manualu, dobrze mieć cokolwiek lepszego.
Mnie 4 "w miare" nowe opony uratowały już kilka razy, zwłaszcza przy hamowaniu ~160 przez pana który nie uznaje kierunkowskazów.
Tyle że po zmianie skrzyni zdarza mi się jeździć szybciej, auto odmulone po tylu latach sprzyja ciśnięciu.
Czarne e32 w benzynie!
no fakt... jednak jescze na ten sezon je zostawię, auto jest odmulone cały czas, bo jeżdzę nim praktycznie na codzień i ciśnięcie jest bardzo często, jednak czasami zastanawiam się już, jak by sprawowało się tutaj m73.