mam niedzia³aj±ce zag³ówki w lewym przednim fotelu oraz oba tylne. Wszystkie inne funkcje i silniczki dzia³aja zarówno z przodu jak i z ty³u. czy kto¶ z was siê przerabia³ ju¿ taki przypadek???? Co mog³o siê staæ.
mam niedzia³aj±ce zag³ówki w lewym przednim fotelu oraz oba tylne. Wszystkie inne funkcje i silniczki dzia³aja zarówno z przodu jak i z ty³u. czy kto¶ z was siê przerabia³ ju¿ taki przypadek???? Co mog³o siê staæ.
pêkaj± plastiki na ¶rubach, jak rozbierzesz to odrazu bêdziesz wiedzia³ o co chodzi, jest kilka tematów o naprawie tego, musisz poszukaæ.
to co uda³o mi sie znale¶c to silnik lamania oparcia ktos naprawia³ i tyle. Mo¿e s³abo szuka³em. Ro¿nica jest jeszcze taka ¿e z ty³u zag³ówki wyci±gnê a ten przedni ani drgnie
przedni montowany jest tak samo jak tylny, je¿eli nikt go nie przyklei³ to musi wyj¶æ.
http://7er.pl/showthread.php/6239-wn...a+zag%B3%F3wka
o dzieki ¶liczne. Mo¿e w konturkach jest inaczej rozwi±zane. fajna fotorelacja tylko jak siê do niego dostaæ jeszcze.
zdjêcia z linku dotycz± kanapy z ty³u ale w fotelu jest podobnie a ¿eby siê dostaæ demontujesz tylne maskownice z fotela.