Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: witam to nie 7 ale moze sie zalapie

Początkujący Użytkownik
    mam takie pytanie wybieram sie za 2 tygodnie tym autem do polski bo chce zrobic amortyzatory nowe sa za drogie sztuka kosztuje ponad 1000 euro dlatego szukale firm ktore zajmuja sie regeneracja i znalazle w czestochowie firme auto szewczyk facet chce za sztuke 500 zloty czy ktos z was zna ta firme czy moze ktos mi powiedziec czy takie regeneracje maja sens

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Witam :)
    Przy takiej cenie nowych amorków jak najbardziej ma to sens, no chyba że jesteś takim ortodoksyjnym pasjonatem że chcesz mieć wszystko w oryginale, ale 4000 euro za kpl... ;(
    Na twoim miejscu podzwoniłbym jeszcze jednak tu i tam i zorientował się czy ktoś nie zrobi tego jeszcze taniej... ;)Oczywiście ważne jest żeby facet zrobił to dobrze...

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Witam w naszym gronie.

Co do amorów to 500pln za regeneracje?? - popytaj, to na pewno znajdziesz taniej.
    Ale tak na boku, regeneracje tylko częściowo poprawi sprawność, a w Polsce nie znajdziesz żadnych w rozsądnej cenie?
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Początkujący Użytkownik
    to ta firma ktora znalazlem
    http://www.auto-szewczyk.pl/

a jezeli chodzi o remonty budynkow to wlasnie buduje dom w polsce i szukam kogos do regipsow

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Ja proponuje Ci rozpoczac nowy temat w dziale: "Warsztaty / polecane i niepolecane"

W dziale "przedstaw sie.." ciezko jest uzyskac informacje, poniewaz ktos kto juz sie z Toba przywital moze juz tu nie zagladac.
    Zwiekszysz w ten sposob prawdopodobienstwo uzyskania konkretnej odpowiedzi na nurtujace Ciebie pytanie. ;)

Ps' Zbytnie odbieganie od tematu jest niezgodne z regulaminem forum :P
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Witam, ładne 8 - chociaż ja lubię sedany ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez fotomek69
    mam takie pytanie wybieram sie za 2 tygodnie tym autem do polski bo chce zrobic amortyzatory nowe sa za drogie sztuka kosztuje ponad 1000 euro dlatego szukale firm ktore zajmuja sie regeneracja i znalazle w czestochowie firme auto szewczyk facet chce za sztuke 500 zloty czy ktos z was zna ta firme czy moze ktos mi powiedziec czy takie regeneracje maja sens

Gdybys jechal przejazdem przez Görlitz/Zgorzelec - zapraszam na mini spot.

Jest nas tutaj kilku z 7er.pl - z checia bysmy ogladneli te twoje cudo ....

Bardzo ladne auto.

A tak z innej beczki - na Oktoberfest juz byles ? Wypij jakies piwko za nas ;D

Sebek
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Początkujący Użytkownik
    6 jeszcze raz juz jej nie mam ani tej dupci

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez fotomek69
    6 jeszcze raz juz jej nie mam ani tej dupci
    6 Piękna rzecz..... Kobieta też niczego sobie teraz to tylko pytanie czy szkoda laski czy 6stki... :hah: skoro już ich nie ma no chyba że kobieta odjechała tą 6...witam na forum... ładną masz tą 8...pozdrawiam.

witam. piekne auta. jesli ta kobieta jest na szóstke to jak wygląda Ta na ósemke?;)

Uprawnienia umieszczania postów