Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Castrol EDGE 5/30

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Kolejny temat typu "blondynka vs brunetka"...Panowie o co tu się spierać? Ja też leje castrola ale nie twierdzę że inne oleje są złe. Każdy ma inne zdanie,to samo się tyczy marki samochodu itp Ktoś woli bmw a ktoś fiata i spierać można się do woli. Ja w castrola kupuję na focie,mam tam kolegę który robi mi dobre ceny :)

Adasio dobrze prawi
    fakt dobrze gadasz obecnie mam dostęp dostęp do różnych olejów ale jakoś z przyzwyczajenia leje castrol może w tym roku zaleje mobila zobaczymy co czasz pokaże

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Ja do prosiaka leje wszystko :D
    E sensie każda marka aby 5W40 było....mi bierze olej 1L/100km więc i tak mam zawsze świeży :D
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    Ja do prosiaka leje wszystko :D
    E sensie każda marka aby 5W40 było....mi bierze olej 1L/100km więc i tak mam zawsze świeży :D
    A mówią ' że człowiek nie świnia,wszystko zeżre" :D
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Cytat Zamieszczone przez jarek88 Zobacz posta
    w tym roku zaleje mobila zobaczymy co czasz pokaże
    Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;-)
    Mnie jak będzie stać na nowe auto, to też będzie zwisało, jaki olej w środku chlupie. A w starym jednak trzeba uważać, żeby to, co się już zużyło, działało jak najdłużej. Stąd moje wybrzydzanie w olejach.

A mi Bezi, jak Renault Rapid zjadał 0,5 l na tysiąc, uznałem, że silnika trzeba szukać, albo właśnie olej zmienić na właściwszy. W swojej E32 dzięki wybrzydzaniu na oleje zmieniałem po przebiegach 22-25 tys. km i nie zauważałem ubytków. W obecnej E38 zmiana wychodzi mi po ok. 15 tys., ale też nie dolewam.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez chytrusek Zobacz posta
    A mi Bezi, jak Renault Rapid zjadał 0,5 l na tysiąc, uznałem, że silnika trzeba szukać, albo właśnie olej zmienić na właściwszy.
    U Lellka w katowicach powiedzili że to norma w bi-turbo....jak zacznie 2l BRAĆ TO TRZEBA SIE ZACZĄĆ MARTWIĆ :d :d
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d Sportpaket
    Ja moge polecic niemiecki olej Fuchs. Fuksa lalem od dawna i elegancko,taksowkarz mi polecil kiedys bo mi szklanki w 525 graly. 500 km przejechalem i ucichly... wlalem potem castrola i zaczely znowu dzwonic.
    Ps. Roznica jest czy lejesz polski czy niemiecki castrol polski jest bledszy i wyraznie rzadszy

BMW
    Więc zamykam na prośbe autora.

:D :D :D