Na pewno kolego nie będzie. Też miałem 3x e39 (528i,523iA,528iA) i też nie miałem z nimi większych problemów. Kolejna sprawa którą trzeba poruszyć przesiadając się z E39 (sam tak miałem) że wydatki w obecnym aucie liczysz w "setkch" plnów.W natomiast E60 do czego się nie dotkniesz sumy są kilkanaście razy większe i spokojnie mozna powiedzieć że liczy się to tysiącami pln.

Kolega też ma E39 530d i mimo że kasy mu nie brakuje to nie zmieni po tych przeżyciach co ja miałem na E60. Po prostu chce spokojnie spać bo nie lubi się użerać z autami. Też miałem w fajnym zestawieniu tą swoją E60 bo i m-pak miała,shadow,czarny grill,jasny środek itd ale jednak za dużo nerwów mnie kosztowała...

To nie jest tak że nowszy to nie będzie się psuł,nie wiem jak wygląda sprawa w polifcie bo takiego nie miałem.

Inny zaś kolega ma 520d i jeszcze grosza nie dołożył i ciągle miałem co słuchać że jego to się nie psuje.Różnica jest tylko taka że on w nd zrobi 10km do kościoła co daje 40km miesięcznie,przy dobrych wiatrach może w 70-80km na miesiąc zrobi :)